Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temmuz 2006 sigorta girişim ve 3. derece vergi indirimim var. Emekli olabilir miyim?
evet 2026 beklemen lazım idi. Bende 6 haziran 2006 girişli ve 4400 bitti . 2026 bekliyorum. Yeni yasa çıkarsa beklemene gerek yok. 16 Yıl düşüyor ama vergi indirimi ile değil. SGK Hastalık listesi ile emekli olunuyor Yeni yasa çıkarsa. Büyük ihtimal çıkacak.. Diğer başlığı okursan bilgi sahibi olursun... Kimse bize yardımcı olmuyor. Huzurum kalmadı bu Türkiye'de
@dado84 Olursun kardeş, hatta sigorta yılın 18 yıla çekilecek, ama SGK hastalık listesinde tanı var mı? Yoksa da tanı olmayan hastalıklar da emekli olabiliyor,
Olumsuz bir kelime ile yazdım.
fakat ''VERGİ İNDİRİMİ İLE EMEKLİK KALKTI.''
Malesef benimde bir kaç ayım kalmıştı.
Hükümet Engelli haklarını tek tek iptal ediyor
Vergi indirimi ile Özel Sektörde Çalışanlar bile iş veren teşviki yüzünden işinden atılabilir.
O haldeki Eyt olmak daha kolay . olurda 2 . Eyt yasası çıkarsa ordan emekli olmaya çalışacağım.
Yok ya boşa almadık. Ben 10.5 yıldır bu rapor sayesinde iş buldum : ) 10 yıldır otobüslere metrobüslere biniyorum.: )evden işe 3 aktarma gidiş 3 aktarma geliş .Sadece emekli zor olucaz ya da olmayacağız. Huzurum kalmadı Türkiye'de şarkısını sizlere armağan ediyorum. Bir de her şey çok pahalı, çok pahalı, çok pahalı. ...