Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2019 evde bakım aylıkları yansıma / güncelleme / yatan iller

Aynı mı bu ay 1305 mi??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatma mehmet

Kaç para olarak güncellenmiş aynı mı zamlımı

@Ugurkrdg 1305.97 bu maaş haziranın temmuz zamlı maaş ağustosda yatacak bakım maaşı peşin ödenmiyor önce iş sonra maaş

Fatma mehmet 2022 ayliğı aliyodum haziran ayında rededildi fehsedidi ssk dolayı tekrar evrakları yaptırdım başvuru yaptim temmuzun 4 de kabul edildi 2022 ayliğım şimdi ben ağustosda kaç aylık para alacağım tşk

Suskun çocuk ağustosa yetişirse bir maaş yetişmezse eylülde iki maaş alıcaksın 2022 maaşları kabul edilen ayın sonu itibariyle baslar

Bugün eve gelip evrak bırakmışlar evrak güncellemesi diye bu ayki maas yatmaz diyolar doğru mu 15 gün içinde teslim edilecekmiş 3-5 yıldır alıyoruz bkm aylıgını

İstanbul bakım parası yattı mı

E devlette en son alınan ödemenin tarihi 13.07 yaziyor bu o tarihte yatacaginin anlamina mi geliyor ?

Belma28 değişiyor ödeme günleri..benim de 03.07 yazıyor ama yatma dı henüz.istanbul genelde 12-13 gibi yatıyor.

İstanbul geçen ayın 10 bunda yatmıştı. Bu ay yatmamış

Ugurkrdg

Bugun banada geldiler rutin 6 ayda bir yapılan kontroller.biz gecen ayın maaşını alıyoruz verilen süre içinde evraklarını teslim et.edevlette benim bu ay yattı olarak gözüküyor.

yıldırım1

2 gün kala geldiler maasa inşallah yatar ya

Bu İzmir Niye hep geç yatıyor en son ödeme tarihi 13 yazıyor 16'sı oldu yine yok
geçen ayda 5 gün sonra yatmıştı . İlginç

Üst Alt