Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2022 itibariyle kişi başı gelir miktarı ne kadar oldu?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben engelli maaşına başvuruda bulunacağım ben eşim 3 çocuğum var 5 kişiyiz.Yeni gelen zamlar ile kişi başı gelir ne kadar oldu bilgilendirirmisiniz.

Asgari ücretin 3/1 buda 5500/3=1830 küsür

2022 engelli maaşşındaki kişi başı gelir şartı

Engelli maaşlarındaki kişi başı gelir şartının kaldırılmasıyla ilgili bir gelişme varmı acaba

Malesef bizler sustugumuz sürece de degismeyecek göz göre göre hakkımızı yiyorlar

Yani sonuçta engelli şahsına tanıyorsun bu hakkı bu insanların kendine özel ihtiyaçları yokmu evde bakımda da anlıyamıyorum bakan kişi çalışmıyorsa ne yapıcaksın ki geliri bence bir an önce kaldırılmalı..

Birsürü torba yasa çıkıyor bu konu hakkında kimse konuşmuyor

Gelir kriteri kişi başı 3666 TL dir yanlış anlamışım yazdığım evde bakım kriteridir

Son düzenleme:
2022 engelli maaşşındaki kişi başı gelir şartı

2022 maaşlarındaki kişi başı gelir şartının kaldırılmasıyla ilgili bir gelişme varmı acaba

askeri ücret 8000 olusa engelli maaşları kac olur görüşleri alalım

Engellinin kendi gelirine bakildiginda tatlıses maaş alamaz usulsüzlük istemiyoz hakkımız olanı geri istiyoruz

Gelir kriteri çok düşük 1833 saçma sapan
Yükseltilmesi lazım açlık sınırı belli yoksulluk belli neye göre bu 1833
Hiç aklım almiyor

Hiç umudum yok zaten kriterin kalkacağından

9 sene olacak kesileli gelir şartından dolayı

Üst Alt