Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2023 itibariyle evde bakım aylığı ne kadar olur?

Evde bakım ayligi kaç lira olur diye sormadan önce yeni gelen yönetmelikte gelir kriterleri guncellenmis. Yonetmeligin 7 . Bölümünde ki gelir kriterleri dikkatle okunmalı.

Evde bakım maaşınızı çekmeden önce bu yönetmeliğe göre tekrardan gelir testi yaptırıp ona göre hareket edilmeli gelir geçerse bunun geri ödemesi de var.

oluca kadar olur. az kaldı merak etme ....

bu gün bir yerde okudum 5656 lira olcak diyor.

Yeni gelir kriteri sistemde gelirler zaten gözükmüyormu? Maaş bordrosu tarla vb sistemde gözükür diye düşünüyorum. Yanılıyormuyum acaba?

Arkadaşlar sosyal hizmetler yönetmelik değiştiği için evlere gelip evrak yenileme istiyorlar bilginiz olsun baktım alan herkese gidilecekmiş

compeder

evrak derken gelir ile ilgili evraklarmı? süresiz rapor istemezler herhalde heyet olayı ölüm biliyorsunuz.bide neden eve geliyorlar tel açıp söylesinler ya :)

Down Kızlı Baba
Enflasyon zammına göre 5097 lira oldu ...ama engelli maaşlari gibi bakim maasida memur zammına bağlı olduğu icin,cuma günü meclise gelecek yasal düzenleme ve zam oranlarından sonra,ne olacağı belli olur..şimdilik 5097 garanti zaten ..kimse bu konuda net bilgi sahibi değil.

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya yüzde 25 zam yapıldı arkadaşlar daha fazla olması lazım

Başımıza ne gelirse bu kaderci ve şükürcüler yüzünden geliyor .
unutmayalım: özgürlüğün önündeki en büyük engel,halinden memnun kölelerdir...şuan sistemin ve yönetenlerin herseyine eyvallah ve şükür diyenler,eskinin kolelerinden daha kötüdürler..

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerde yazıyor bu %25 link atabilir misiniz

musty35 kanıt istiyorsan Ağustos u bekleyeceksin yada haber izleyeceksin bas bas bağırıyorlar zam yüzde 25 oldu diye

Üst Alt