Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

144 ü bir de ben aradım daha yeni son noktayı koyalım aynen şu şekilde bu ay herkesin maaşı 5 temmuzda yani pazar günü ödenecek denildi bende sordum peki bundan sonraki aylarda da her ayın 5 mi dedim konuşan bayan dediki önümüzdeki aylarda ne olacağı bizde bilemiyoruz dedi bende konuştuğum kişiye dedimki sizin sözlerinizi aynen engelli sitemiz var orada paylaşacağım dedim bilginize ayrıca yarın gece yarısından sonra maaşı çektiğimde sizlere haber vereceğim saygılarımla

Son düzenleme:
Elektrik desteği alan varmı aldıysa nasıl aldınız bilgi alabilirmiyim teşekkürler

@ruzgarkarayel, e devlette arama yerine ailem yazın ilgili sayfa çıkıyor ordan abonelik beyanı yapcaksınız sonra aynı sayfada ödeme bölümüde var ordan ödeniyor

Ama her halükarda o formu dolduracak tel nuna kod gidecek.o kodla onay vermesi lazım

Arkadaşlar halk bankası üzerinden cumartesi günü itibariyle ödemeyi almam gerekiyordu ama banka hesabına para yatmamış gözüküyor oysaki en devlette para yatmış olarak gözüküyor. Siz de sorun var mı?

@sena can, büyük ihtimal ayın 5 ,sizin edevllette 5i yazmıyormu herkesde 5i yazıyor ,edevlete bir daha bakın detay kısmına

Bundan önceki doğum tarihinin son rakamına göre kategorize edilmiş günler yerine herkesinki her ayın beşi hafta sonuna bile gelse ayın 5'inde ödenecek Halkbank ATM'sinden gişeden ya da devlete ait kamu bankalarının ATM'lerinden 2022 aylıklarını alabilirsiniz

Saat 01 de mobil bankadan baktım 5 nde alıyorum hep yatmamis hala banka degilmi bu yatmasi lazim

Üst Alt