Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2026 emekli aylık zamları hakkında ne düşünüyorsunuz?!

Mustafa _10

Aktif Üye
Konular
93
Reaksiyonlar
378
Temiz 2026 emekli aylık zamlari için ne dusunuyorsunuz

5510a tabi engelli emeklisi memur ne kadar maaş alıyor?

Yani bence düşük, en az %30'a tamamlanmalıydı.

Emin misiniz? 5510a tabi engelli emekli memur o kadar alır mı?

@EMRAHBV, siz ne kadar alıyorsunuz?

Bi arkadaşım yeni emekli oldu. 5434e tabi. Dediğiniz gibi 28bin alıyor..ama 5510a tabi olanlar daha az alıyor diye biliyorum

@Chucky859, Ben SGK emeklisiyim, 24-25 civarına yükseldi benim. Çok özür dilerim gazete haberini yanlış okumuşum sanırım, en düşük 31.527 olmuş. Bunun altı olursa hazine tamamlıyormuş.

@Chucky859, En düşük memur emeklisi maaşı 31527 diyor. Daha az ise hazine tamamlıyor diyor haberde. Kendinizde okuyabilirsiniz.

@erola, %21.94 civarına tamamladılar kardeşim. Sgk ve Bağ-Kur emeklilerini.

Otoyol köprü ücretine bile yüzde 18 zam yapildi.emekliye yüzde 18 bile çok gördüler

@EMRAHBV, olsa ve olacak dünyanın hiç bur yerinde bizim Türkiye gibi 40-45 yaşında emeklilik yok.finlandiye modeli getirdiler.bizim sadece İstanbulun nüfusu Finlandiya'nın 3 katı nüfus var.yani bu kadar emekliyi bizim Türkiyenin emekli nüfusu kaldıramaz böyle olunca da tabiki yüksek zam yapamiyorsun.yarin Bir gün Türk insaninin yüzde 90 psikatrikere başvuracak böyle giderse

Üst Alt