Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Terapi almak istiyorum ama bu neyi değiştirebilir?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
Önceden terapiye giderdim lakin salgın dönemi ile okuduğum şehirden yaşadığım şehre döndüm. Bir süre terapi almadım ve uzunca düşünüyorum ve karar veremiyorum. Terapi almak istiyorum fakat bunun yanında ne değişecek veya ne anlatacak ki hayat değişmeye başlayacak diye düşüncem beni bundan vazgeçiriyor. Sizlerin düşüncesini öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Sana şunu söylüyorum kardeşim birçok şey olumluya dönüyor, kaliteli bir terapist bul ve aksatma ben çok faydasını gördüm çok ağır hastalık atlattım ve su an dünyadaki en küçük şeyden bile zevk alır oldum

ben şahsen içi doldurulmuş pohpohlu cumlelerle terapi almam onların dedıklerını ben kendım akıl edebılırım gecerım aynanın karsısına kendımı pohpohlarım .d

13 yıldır tedavi oluyorum bir kere bile terapi vermedi doktorlar

Ben de gitmeyi düşünüyorum. Pandemi döneminde ruh sağlığım biraz bozuldu. Psikolog "derdini bilmem ne yapayım" diyebilir içinden :) Kendimden kötüleri düşünüp vazgeçiyorum.. Kafamda deli sorular.. Dazlak mı olsam acep? Bir Sinead O'Connor değilim maalesef. Yakışmayabilir. Değişim şart.. Moraller bozuk..

Orada kendimi ifade etmek rahatlatıyor fakat bu rahatlama kısa bir süre sürüyor ve kalıcı bir çözüm olmuyor. Üstüne ilaç kullanmam konusunda ısrarcı olmaları beni caydırıyor bu konuda.
Aslı*
Siz duymadıktan sonra içinden ne diyorlarsa desinler. Duyduğuma göre bu salgın döneminden ciddi olarak etkilenenler olup terapi alanlar var. Gayet normal bir durum.
Sizosalgun
Yani doğru haklısınız

Orası doğru tabi. Çok ciddi bir durum yoksa, çözümsüz kaldığınız bir durum yoksa gitmeye gerek yok bence de..

Her gitmeye 500 tl verirsin.
Değişen ; banka hesabının boşalması olur anca.

Üst Alt