Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sıralamasını neye göre yapmalıyız?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar meraba,benim bir konuya aklım takıldı.şimdi ben atıyorum 80 puanla 1. Tercih ankarayı yazdım ,bi başkası 85'le ankarayı son tercihe yazdı.o mu atanır ben mi atanırım.puana göre yerleştirme olacak tamamda,o zaman tercih sırasının hiç bi önemi kalmaz
bende böyle bi mantık kuruyorum.zannedersem şöle olabilir,ben 80'le ilk tercih yaptım,başkası 85'le ilk tercih yaptı o zaman 85'lik gider.sıralama arasında puanlara bakılmaz mı? Sizin bilginiz var mı?bilgilendirirseniz seninirim ?

Ankarayı yazan kişilerden kimin puanı yüksekse o kazanır

son sıraya kadar o arkadaş bir yere yerleşmezse yazdıklarına puankı yetmezse senin önüne geçer.

ÖMSS 1. tercih ve 2. tercih atanma ile ilgili

5.2 Yerleştirme işleminde adaylar puanlarına ve tercih sıralarına bakılmak suretiyle kadrolara yerleştirileceklerdir. Daha yüksek puanlı adaylar yerleştiği için birinci tercihine yerleşemeyen bir aday ikinci tercihine, ikinci tercihine yerleşemeyen aday üçüncü tercihine yerleştirilmeye çalışılacak, yerleştirme işlemi bu şekilde devam edecektir. Bir adayın son tercihine de daha yüksek puanlı adaylardan biri yerleştirildiği takdirde bu aday herhangi bir kadroya yerleşememiş olacaktır. Yerleştirme işlemlerinde aynı puanı alan adaylar arasından mezuniyet tarihi itibariyle önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde de yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

Bu nedir anlamadım biraz açıklar mısın lütfen bize detayı ile anlatır mısınız?

Bundan daha açık nasıl anlatılır ki? Umarım memur olmayacaksın.

naser34 illa böyle cevap vermek zorunda mısın ?! pes doğrusu... hiç yazmasan daha iyidir... herkesin kafası karışabiliyor böyle şeylerde...
mehmet küçük kardeşim şimdi A - B - C şahısları olsun. A şahsı 94 B Şahsı 92 C şahsı 91 almış olsun.
A'nın 1tercihi istanbul, B'nin 1.inci tercihi Ankara C'nin 1.tercihi de B ile aynı kadro yani Ankara...
o zaman sistem A'yı istanbula başvuru yapanlar arasında 1.sıradan tercih edenlerin içinde en yüksek puan alan olarak atayacaktır. A'nın diğer sıralardaki tercihleri diğer başvuran adaylara kalacaktır... mesela A 2.sırada bursa, 3.sırada malatya,vs tercih etmiş olsun onlar da tabiki 94 puan olmyacak....
Sonra B ve C şahsının 1.tercihleri alınır,yani Ankaraya müracaat eden adayların puanları alınır, haliyle 92 ve 91 puanı geçen yoksa bu 2 aday en yüksek puanlı 2 aday olur, eğer Ankarada 2 alım varsa ikisi de alınır yok eğer ankara yalnızca 1 kadro ise B 92 puanlı en yüksek puana sahip olan aday olduğu için Ankara'ya yerleşir ve B'nin diğer sıralardaki tercihleri başkalarına kalır... C içinse herşey yeniden başlar ve C şahsının 2.sıradak tercihi olan (atıyorum) Kırıkkale kadrosuna puanı yazılır, onadan daha yüksek puanlı şahıs varsa o alınır yoksa C'nin yerleştirmesi de böylece tamamlanır...
BEN BÖYLE ANLIYORUM... YANLIŞIM VARSA DÜZELTİNİZ LÜTFEN ARKADAŞLAR (naser34 hariç!)

ya insan soruda soramayacak sizlerin yorumları yüzünden ne var yani anlamamış olabilir.

Neden Mehmet Kucuk kardese beddua ediyosunuz ki bi sebebini aciklar misiniz? Ayni soruyu biz sorsaydik bize de boyle temennide bulunacaktiniz..

Üst Alt