Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih yaparken kod belirlemede sorun yaşıyorum..?

DİLEKREM

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Tercıh sayfasındaki programın kodu istenılen yere ösym tercıhlıstesındeki kkodunu gırıyorum örnek (2442)lutfen geçerli bir program kodu gırınız diye yazı gelıyor nerde yanlış yapıyorum acil yardım

kod tercih sayfasındaki kurum kodlarıdır ve bunlar 9 rakamdan oluşur tablonun en solundaki kısımda yazar

benım sayfamda sadece 4 rakam neden olabılır ılk yayımlandıgı gunden bu yana böyle

tablodaki tercih ettiğin ilin kurum kodları yaz problem olmaz

varsa kafanda bir sorun çösym bürosundan 3tl karşılığında tercihini yap ama bence mantıklı ara gitmenede gerek kalmaz

nasıl tercıh yapıldıgını biliyorum fakat tercıh lıstesınde sadece 4 rakamdan 3 rakamdan olusan sayılar var tercıh bıldırı sayfası o numaraları kabul etmıyor

kodları yazdığında direk sistem tercih ettiğin ili çıkarıyor arkadaşım bu yüzden kodları girerken dikkatli olun...

ekrem şifrenle sayfana gir tercih bildir kısmı var sol üste

oraya tercih listesindeki kodları yaz 9 rakam olanı bu kadar

bio kardeş kadro derecesi 12-13 olanlara ortaokul mezunları basvuruda bulunabiliyor demi

kadro derecelerine takılmayın kendinizle ilgili kadrolar en üste başlıkla belirtilmiş zaten kardeşim....

Bio;

ok peki nitelik kısmında kız ve erkek olmayanlar var bunlarada hem erkek hemde kızlar basvuru yapabilir herhalde

4 haneyı kopyalayıp buraya yapıştırdım 9 hane cıkıyor anlasılan elımdekı pc den tercıh yapmamak en ıyısı yardımlarınız için hepınıze teşekkurler

ekremm;

Devlet personel başkanlığının açıkladığı tercih listesinde kodlar 4 haneli yazıyor.

ösym nin açıkladığı asıl tercih klavuzunda en solda kurum kodu olarak 9 haneli rakamlar var. bu yüzden karıştırmış olabilirsiniz. ösym nin yayınladığı klavuz kontrol edebilirsiniz.
bilgisayarınızla alakalı olduğunu sanmıyorum

ÖSYM'nin tercih klavuzu

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Üst Alt