Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih yaparken mezun olduğunuz bölüm kısmına ne yazacağıma karar veremedim!?

nebi64

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar, umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur. Benim bir sorum olacak. Ben Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Temel Bilimler mezunuyum (eğitim fakültesi değil) ve Müzik Öğretmenligi istiyorum (pedagojik formasyonum mevcut)

buna göre nasıl tercih yapacağım yanı mezun olunan bölüm kısmından müzik öğreetmenliğimi seçmem gerekiyor yoksa temel bilimlerimi. ÖSYM aday işlermler menüsünün eğitim bilgileri kısmında 7224 - TEMEL BİLİMLER yazıyor müzik öğretmenliği tercihleri için nasıl bir yol izlemem gerekiyor daha önce hiç yapmadığım için araştırma yaptım fakat çok karışık geldi yardımcı olursanız çok sevinirim.

geçmiş yılların kadrolarının yanında istenen tercih kodları yazıyor müzik öğretmenliğinin yanında senin bölümün kodu var mı ona bak

sen benim dediğim şeyi aramıyomuşsun yanlış anlamışım ama benim söylediğim şeye de bakmak istiyorsan ösym nin ana sitesinde ekpss yi bul kılavuzlar kısmında lisans mez tercih edebileceği kadrolar tablosunda ctrl+f ile müzik öğretmenliğini arat sağında senin kodun var mı bak kendi kodunuda kılavuzlardaki nitelik kodu tablosundan öğrenebilirsin

bu arada öğretmen alımları ayrı oluyomuş onun tabloları nerde bilmiyorum öğretmen arkadaşlar yardımcı olsun kusura bakma bilmediğim konuya sazan gibi atladım

Ben gsf resim bölümü mezunuyum. Resim bölümü yazdım. Resim öğretmenliği yazamam. Yanlış bilgi vermiş olurum. Zaten sana nerde formasyon aldığını da soracaklar. Bölümüne de temel bilimler yazmalısın. Müzik öğretmenliği okumadığın için öyle yazmayacaksın. Yoksa vallahi iptal olur ataman.branşını da sorarlar o işte müzik dersi olur.

kbenly

Peki ben asıl şunu sormak istiyorum diyelimki ekpss den 95 puan aldık ve müzik öğretmenliği istiyorum bunun tercihi/başvurusu nasıl oluyor yani normal ekpss memur tercihi ekranından değil nerden ne şekilde yapılıyor?

nebi64 inşallah 95 alırsın.Meb insan kaynakları sitesinde atama ilanına çıkılır aynı sitede tercih yapılır.Ve sonuçlar ilan edilir yine aynı sitede..

Üst Alt