Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihimizi yaptıktan sonra hemen yazıcıdan çıkarmak mı gerekiyor?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim evimde yazıcı yok bn tercihimi yaptıktan sonra onu bilgisayara kaydedip sonra gidip başka yerde yazıcıdan çıkarsam olurmu

çıktıyı sonra alabiliyorsun. ben dün yaptım tercihimi bugünde çıktı alabiliyorum. yani ekrana tercihlerin çıkıyor yine başka bi gün alabiliyorsun

Tercih konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz ? ben meslek lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum açık öğretimden devam ediyorum henüz mezun olmadım mezuniyet tarihine ne yazmam gerekiyor?

sınava mezun olabilecek durumdayım ibaresini kullanarak girdin heralde.

açık ögretimden kastın önlisans heralde dimi

çıktıyı almasak ne oluyor?bu çıktıyı bi yere mi vercez?

çıktı almasanda olur kardeşim. çıktı bilgi niteliğinde sadece. başka bir yere verilmeyecek.

Çıktıyı alın arkadaşlar oldu da diyelim sizi başka bi kuruma yerleştirdiler tercihleriniz arasında olmayan, olmazda oldu diyelim o zaman o kanıt niteliğinde bir şey oluyor elinizde

OzİStar;
sınava ne mezunu olarak girdin önce onu söyle. diyelim ki lise olarak girdin fakat henüz liseyi bitiremedin 20 temmuz tarihi itibariyle mezun olmadıysan tercih yapamıyorsun yapsan dahi hakkın ölüyor ve 2 yıl içerisinde de tercih yapamıyorsun bu formda açıkça yazıyor.

3. TERCİHLERİN YAPILMASI İÇİN GENEL BİLGİLER

Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercih süresinin son günü itibariyle sınava girilen öğrenim
düzeyinden mezun olunması zorunludur. Tercih süresinin son günü tarihi itibariyle mezun durumda
bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile atamaları yapılmayacaktır. Adayların kadrolara
yerleştirme işlemlerine alınabilmeleri için tercihlerin kurallara uygun olarak yapılması ve yapılan
tercihlerin geçerli olması zorunludur.

Arkadaşlar şimdi ben önlisans muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum... Tercih yaparken "VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ" yazabiliyor muyum ?? aranan niteliklere baktım sadece ön lisans mezunu olmam yetiyor yazıyor fakat ben yinede bölümümle alakalı olup olmadığını bilmiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım bildiğin memur o sadece adı farklı verilerin hazırlanmasında ve kontrol edilmesinde çalışıyor. tercih edebilirsin fakat sonrasında bölümünle ilgili bi kısmada yönlendirilebilirsin. o orada ki kuruma kalmış bişi örneğin belediyeler itfaiye eri diye alım yapıyor yarısı itfaiyede itfaiyeci oluyor,yarısıda dairede memurluk yapıyor o gibi düşün

şimdi denedim kodu kabul etmiyor yani bölümüm dışında olduğu anlamına geliyor.. hiç bişi anlamadım bu işten o zaman nie sadece NıT1 3001 diyor ki ??

benim bölüm kodum 3185 ama ben 1 tane bölümümün olduğu yeri yazdım diğerleri hep 3001. ben dün yaptım tercihimi kabul ediyor bende hiç bi sorun çıkmadı

s.a.arkadaşlar bu ÖSYM'ye giriş yapıp tercihleri nasıl yapıyorsunuz mümkünse ayrıntılı bilgilendirebilirmisiniz ?

Anladım bn bu aksam tercıhımı yapıcam pcye kaydederım yapınca yarında gıdıp cıkartırız tsk maral

sebboy;
pcye kaydetmene gerek yok o zaten ösymde kayıtlı kalıyor :) yani tekrar ösymye giriş yaptığında tc no ve şifrenle ÖMSS-20122/1 kısmına giriyorsun yine orda tercihlerin çıkıyo karşına yazdır diyorsun

offfli;
arkadaşım önce bu linkten kılavuzu okuyorsun ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
sonra bu linke tıklıyorsun http://ais.osym.gov.tr/ aday işlemlerine tıklayıp açılan sayfaya Tc no ve şifreni giriyorsun sonra karşına çıkan kısımdan ÖMSS-2012/1 tıklayıp TAMAM diyorsun ardından sol tarafta tercih bildir var oraya tıklıyorsun sonra seçtiğin yerin kadro kodunu girip kaydet diyorsun hepsi bittikten sonra kaydedip yazıcıdan 1 çıktı alıyorsun

Arkadaşlar , çıktıyı yanınızda bulundurmanız iyidir.Kılavuzu dikkatle okuyunca göreceksiniz.

Maral;

Cevap için teşekkürler. bana kayıt olurken bu yıl içinde mezun olmam gerektiğini söylediler bende 2.sınav mezun olamadım son sınav 28 temmuzda ve bir umut mezun olabilirim olsamda birşey fark etmeyecek bu büyük bir haksızlıktır.

ben tercih yapamıyorum :( site hata veryo hiç acılmadı bende nasil edeyim ..

tercihlerini tam yapıp sisteme kayıt edildiyse yazıcıdan çıktı almasanızda olur.

ben ortaokul mezunu olarak tercih yapacam.yanı kurayla.bana nasıl tercih yapacağımı söylermizsiniz

Üst Alt