Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihler belirlenecek. Herkesin gönlüne göre ver Allahım.. [Amin]

clmapo

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Bu son gecede yarin açıklanacak olan kilavuzda herkesin gönlüne gore bi kontenjan olur inşaallah.Allahım sen ihtiyacı olan arkadaşlarımızın dualarını kabul et hayırlı bi iş kapısı ac Yarabbi
Amin..

Amin amin amin binlerce kere amin rabbim bizlere hayirli rizik kapisi acsin

amin,işi olmayan tüm kardeşlerime hayırlı işler versin rabbim..

İnsallah herkesin hakkinda hayirlisi olur herkes hak ettini alir insallah
AMİN AMİN AMİN

Bu işler aminle olmaz :D

Facebookta her beğeni 3 tl yorum 5 tl paylaşımları gibi ya

clmapo Milyarlarca Hatta Triliyonlarca ''AMİN'' Dedik Eee Söyle Bakalım ''Başın Göğe Erdimi'' Bari ???? :confused:

Adam kendisi için degil herkez icin hayirlisini dilemiş . Başı göğe de eger göte de sanane mk

clmapo amin İNŞALLAH... Kardesim sen diğer 2 kişiye bakma güzel bir başlık açmışsın

cemil er

Sen kimsin lan bize bakıp bakmayacağına karar veriyorsun ? Tanrı varsa bizi düşünse ne sorandan engelli yapardı nede doğuştan. Eskiden 2ci sınıf insandık ülkede artık 3cü sınıfız suriyeliler ilk.

10'den az çalışıp alın teriyle para kazanacak engelli 50 binden fazla suriyeli tokiden ev bu eşitlik mi ? Ne devlet nede sözü edilen tanrı bizleri takıyor

@Dor93 Birincisi lanlı konuşma Adam akıllı konuş ikincisi siyasete çevirme burda yaptıgın tepkine karşı konuşuyorum 3 cüsü Tanrı demenden Belli O yüzden seninle daha fazla konuşamıcam ALLAH hidayete erdirsin seni ve senin gibi düşünenleri son diceğim.

Ulan allah sizi bildigi gibi yapsin.İyi dileklerimizi soylemektemi suc. Ben iyi bisey soyledim iyi olan ustune alinir sizin gibi haddini bilmezlerde baska yerlere ceker.

Arkadaslar normalde bu sene mezun olmam lazimdi ama okul bitmedigi icin herhalde tercih veremiyorum degil mi bilgisi olan lutfen cevap yazsin

ykp.ox

ÖSYM de ki mezuniyet bilgini tescillemen gerek yani Diploma ve yerine geçen bir belge şart.

Üst Alt