Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihlerde bilgisayar oparatörlük sertifikas vk işletmeni yerine geçer mi?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
tercihlerde bilgisayar oparatörlük sertifikası ,vkişletmeni yerine geçermi bu sertıfıka bır işe yararmı merak edıyorum.

Bilgisayar isletmenligi ve operatorlugu mebten onayli 160 saatlik ise yarar vhki de

96 saatlık malesef bır şeye yaramıycakmı yanı...

Net bi bilgim yok ama bildigim 160 saatlik istedikleri

bırde kardeş bu sayfalarda okumuştum lisede bilg dersı görduysnız oda yarıyormuş onuda ekleyebılırmıyız yada nasıl eklerız fıkırınız varmı kardeşim

meb onaylı 96 saatlık bılg.oparatörlükserıfıkası var bır halta yaramıyor...

Pasinii ;Kardes aynen klavuzda yaziyor boyle hayatinin herhangi bir doneminde bilhisayar dersi almissan ve bunu resmi olarak gosteren bir belge ibraz edersen basvurabilirsin klavuzda yazan yazi ; Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar, büro yönetimi ve sekreterlik dersini alanlar ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak”, “M.E.B.’dan Onaylı Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı Sertifikasına Sahip Olmak”, niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.

Genelleme yapmak istemem ama bazi kişiler bilgi vermek yada olmaz diye kestirip atiyorlar bir kac kisiye denk geldim tek amaçları tercihlerde rakip azaltmak olumsuz bi yorum görürsen mutlaka araştır. 1 kişinin sözüne güvenipte bisey yapma

arkadaşım şöyle bırdurum var meb onaylı bılg oparatörlük sertıfıkam var 96saatlık.birde ince el becerısı gerektıren işlerde ve tam görme gerektıren işlerde çalıştırılamaz raporu var napcam bılmıyorum...

Sikinti etme kendine çok sorun olacağını sanmam sen zaten o engellerinle ise giriyorsun sonuçta sorun cikmaz bence

eger ınce el becerısı ve tam görme gerektıren işlerde çalışıtırlamaz yazanbır raporla tercıh yapıp bılg işletmenlıyını yerleşirsem ordakı müdürün art nıyetıne kalırsa iş hıç bır hakkım kalamz sanırım.

m.e.b den onaylı ustalık belgem var atamalarda işe yararmı elektrık tesısatçılıgı belgesı ????

Üst Alt