Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihlerde kurum sıralaması nasıl olmalı ?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Selam,
Aşağıdaki kurumların tercihlerde hangileri ön sırada yer almalı. Bu kurumlarda normal memurlar ne iş yaparlar ? Hangi kurumlarda daha rahat çalışırlar ? Hangi kurumlarda ek maaş var ? Bir kuruma atandıktan sonra başkja bir kuruma geçmek mümkün mü ? hangi kurumlarda mümkün hangilerinde başka bir kuruma geçilemez ?

Maliye Bakanlığı
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı
Sağlıkla ilgili kurumlar
Spor Bakanlığı
İl özel idare
Gıda Tarım Bakanlığı
Gelir Dairesi
İş bulma kurumu
üniversiteler
Doğal Afet
ve diğer bildiğiniz kurumları da yazabilirmisiniz ?

Bu kurumların hemen hepsi aynı
üniversite ile özel idarede tayin sorunu yaşayabilirsin.

Maaşlar hepsinde aynı mı acaba ? Örneğin kaç TL ?

Bekar olarak memur 1920
Hizmetli 1800

ben de tkhk ile bakanlık arasında kaldım son 1 saat sanırım tercih değiştirebilmek için hangisini çne yazsam bilemedim

hastanedeki kadro vkhi ve biz hasta insanlar olduğumuz için herhangi bir aciliyetimizde hastanede bulunmak mantıklı bakanlık konusuna gelince orada da rahat olunabilir diye düşünüyorum çalışma temposu olarak... sıkıntı büyük kararsız kalıyorum...

engelli kadrosu olduğu için çok yoğun yere koymazlar diye düşünüyorum ama tabiki de iş sonuçta alın terimiz aksın ki aldığımız parayı hak edelim :)

holy_motors;

tercih değiştirebilmek için son saat demişsin kardeşim ayın 8 kadar 08 /09/ 2014 saat 23:59 kadar değilmi

turan yılmaz;

evet onu ben de fark ettim daha önceki deneyimlerimce böyle bir şey söyledim ama dediğiniz gibi ekpss biraz farklı bir takvim izlemiş ama yine de düşünmeye devam edeceğim son saate kadar belki de :) cevabınız için ayrıca teşekkürler .

=ArTe;

öle düşünme bn ömss atandım cok yoğun ve riskli bir kurumdayım

sebboy;

alanınız nedir hangi kurum

Arkadaşlar tercih ettiginiz yerin konumuna bakmanızı ulaşım,mekan,konut,sosyo-kulturunu ögrenmenizi öneririm
Sectiginiz yer kalmak istedigiz rahat edebilceginiz yer olması acısından degerlendirmelisiniz
ununirstelerin şehrin dışında kalan yerlerinde kiralık ev bulmada sıkıntı yaşayacagınızı bilmelisiniz
tercihlerinde bu ayrıntılara dikkat etmeyip pişman olan arkadaşlarımız var sizler onların durumuna düşmeyin
Memur statüsünde yerleşebilen arkadaşların hizmetli tercihi yapıp sıkıntılar yaşadıgını forumlardan ögrendik
atanmak muhakkak önemli ama istediginiz yere atanmanız daha önemlii

ArTe;

bilgisayar işletmeni tapu müdürlüğündeyim

Üst Alt