Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tercihlerde sadece doğu taşrayı seçen kaç kişiyiz?
90 -95 arasi sirf memurluk yazacak ve acikta kalacak80-90 arasi hizmetli yazanlar atanacak95 ve ustu zaten yerini begeniyor kafasi rahat deniz kum gunes seneye nerde tatil yapsam yada bi tatil beldesine yerlesip en erken karpuz kabugunu benmi denize dusursem diye hesap yapiyor.
94 puanla doğuyu boşa tercih etmiş,zaten yerleşir iç bölgeler ve batıyı tercih etse..doğu benim tahminim o ilde bulunanların ilk tercihlerine yerleştirirler bence sebebi çözüm süreci için çalışma,hükümet birzaman doğuya teşvikli kredi veriyordu işyeri açın doğudaki vatandaşları batıya göndermeyin kendi illerinde çalışsın demişti başbakan erdogan...
[SIZE=2]95 alanın doğuyu yazmasına gerek yok zaten istediği yer gelir demek istediğim 85 ve üstü puanla doğuyu yazmakta hevesli olunmaz(o şehirli değilsen) orta öğretimde bile o puanlarla yerleşen bir çok insan var ama kadro sayılarından dolayı insanlar tedirgin
işte[/SIZE]
Hakkında hayrılısı olsun inş ali bende karışık yaptım sen benden daha şanslısın hatta 2. Alıma kalırsan mutlaka yerleşirsin diye düşünüyorum hangi kadroları yazdın ?
Arkadaşlar çok fazla doğuları yazıpda yanılmayın ben İstanbuldaydım Mardine geldim eşimin işi dolayısıyla hayatımda görmediğim kadar ömss ye giren kişiyi burda gördüm ....ve 8 yıldır kalp hastasıyım özür oranım olduğunuda burdaki doktorlardan öğrendim