Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercihlerini yapan var mı?

adore

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bugün itibariyle tercihlerimi yaptım ve yazıcıdan bir kopyasını aldım.Adanaki kadrolar başta olmak üzere 9 tane tercih yazdım.Önce osmaniye ve hatay daki kadrolarla 15 i doldurmayı düşünüyordum ama sonra vazgeçtim.Üniversite tercihimi de çukurova üniversitesinden yapacam,eğer başka yere atanırsam okumak için geri dönebileceğimi düşünüyorum.

kiz valla tebrik ederim seni ..

o kadar mutlusun ki kiskanmıyorum deyil masallah

ama keske adanayı başta yazmasaydın ya coooook sıcak cukurova ünv. o kadarda güzel deyil

genclik ve spor bakanligi bizi GENCLİK TRENİ ile geziye götürdü 4 gün kayseri sivas dilivri adana .. adanada 2 adım atmak güç cok nemli ve cok sıcak

ah be genclik bende senin gibi 94 alacaktım ki

iç işleri bakanligi yada adalet bkanligi bekle beni ben geliyorum derdim lakin sen kafana koydugunu yapıyosun

osmaniye gelirsen sevinirim valla bende gaziantep teyim yanına gelirim

simdi sen su 10 günü iple cekiyosundur allahım hakında hayırlısını versin

2

2 tane kaldı yapaağım bende şimdi offfffff saatler ne çabuk geçiyor sabahtan beri klavuza bakıyorum :(

ben tercih de yapamıyorum cünkü hata veriyo bu normal mi

yarin ösym merkezinden yaptıracam

kalpsizsevgilim;

öncelikle sözlerin için teşekkür ederim,Adana yı seviyorum sıcağıyla ,nemiyle aslında yarı karadenizliyim ama memleketimi yazmayı hiç düşünmedim
Ben sabah saatlerinde yaptım tercihimi,belki çok yığılma olan saatlerde hata veriyordur.Mutlu diyorsun ama bugün en üzgün günümü yaşıyorum ,tercihimi de bu ruh haliyle yaptım.hayırlısı....

niye hayırdır niye mutsuzsun ki ..

ben senin yerinde olsam 24 saat müzik calar oynarım valla bila

ben en cok deyisikliyi cok seviyorum . diyarbakır olayı bitmez yine kapısıyolar oraya bile raziyim

düsünsene ayrı bir yer ayrı ortam yeni bir ev yeni bir ortam hersey Yeni gerci ordada kör kursuna da gide bilirim

kim vurduya giderim :D

ben değişiklikten çok hoşlanmam,öyle olsaydı tercih edebileceğim en az 30 yer olurdu :)

sen simdi sadece 9 tane tercih mi yaptın bastan yaz biii nereleri tercih ettin BEKLİYORUM.

76 ALDIM ben bilgisayar işletmenliyinden bana ekmek cıkar mı bende adana cukurova yı seceyim mi :)

ya tutarsa beraber calısırız :D

senin işin Adanada biraz zor,eğer lisans yada önlisans değilsen topu topu 6 memur kadrosu ayırmışlar16 da hizmetli,82 alan arkadaşım var o bile umutsuz ...Bu arada senin gibi enerji dolu biriyle çalışmak güzel olurdu :)

alanımda 11 kadro çıkarabildim..4 tane de 3001 nitelikli olan düz memurlardan seçecem..ancak düz memur listem baya kabarık 4 tane seçmek zor olacak..salı yada çarşamba da gircem bakalım listemi..hayırlısı hak'tan..

VALLA sansım yok nerde bende o sans bende deniz kuvetler komtanblıgını sectim :) cidden bak 6225 ne kadar varsa onları sectim dua edip bekliyorum

ama daha bildiremedim site calişmiyor

sen sınavda kopya cekmedin demi :D keske bende cekseydim 94 alsam direk ANKARA iç işleri, dış işleri bütün işlere karısırdım :D

kalpsizsevgilim;

Eğer 2 soruyu cevaplarken kaydırmasaydım daha da yüksek gelecekti,merkez bankasıyla ilgili soruyla,milletvekilleri kimi temsil eder soruları :(sen kopyadan söz ediyorsun ,ben hala nasıl yanlış yaptım o soruları diye kızıyorum :)

golden_heart inş. kardesim sende baya okumusun allah gönlüne göre versin inş. bu yıl kazanırsında bir yerler gelir.

ciddi mi onlarıda yapsan 97 yedi alırdın helal bende cok kaydırma yaptım :( ve sürem yetmedi rezil oldum

kalpsizsevgili;
saolasın kardeş..inşallah hakeden herkes bi yerlere yerleşir..ben yerleştiğimde hala arkamda haksızlığın madurları olursa bu benim içime sinmez..inşallah bu tercih süreci bi şekilde baltalanmaz..

adore;sen sahiden 94 puanmı aldın ? bide ne meznusun ?

İnşallah 15 gün sonra kazndığımız yerleri de buradan söyleyecek bir konu başlığı açarız da herkes neresi olduğunu yazar,Allah herkesin gönlüne göre versin :)

golden_heart;
evet,düz ise mezunuyum

sen kazandin inş. adanada calısmaya baslaya bilirsin 15 günde izin veriyorum gez toz eylen canını biseye sıkma 15 günden sonra gel görev yap !! :D

Teşekkür ederim ,çok düşüncelisin :)Ama bir de bunun komisyondan geçme faslı var ...

gih sh yh dh ne anlama geliyor ben tercih yapacam ama nitelik falan hiç anlamıyorum aranan şartlar falan bilgim yok hiç bişi bilmiyorum yardımcı olsaız diyorum örneğin lise muhasebe çıkışlıyım meb hizmetli tercihi yapabilirmiyim

gih : genel idari hizmetleri
yh : yardımcı hizmetleri
th : teknik hizmetleri
dh : din hizmetleri
sg : Sağlık hizmetleri

adore;
o zaman senin yerleşme işi kesin gibi..hakkında hayırlısı olsun..yerleşirsizn deyip duruyoz nazar değdirmeyelimde :) maşallah deyim..

Kısmetse olur,2010 da sağlık bakanlığı sınavına da çok iyi hazırlanmıştım ,soruları bundan da kolaydı ama sınava 3 hafta kala bacağım kırıldığı için olmadı :(

Tercih süresi içinde, tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercihlerini değiştirebileceklerdir.
2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzundan

Tercih Yapan/Tercih Yapacak Olan Adayların Dikkatine

11 Temmuz 2012 tarihinde ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanan 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur YerleştirmeTercih Kılavuzu, Devlet Personel Başkanlığının talebi üzerine “Başvuru Genel ve Özel Şartları” yeniden düzenlenerek ve kadroların yer aldığı tablolarında “KURUM ADI” yanına “TEŞKİLAT ADI” yazılarak güncellenmiştir.

Kılavuz, yeni haliyle ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanmıştır. Tercih süresi içinde, tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercihlerini değiştirebileceklerdir.

2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur YerleştirmeTercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylar tercih bildirimlerini, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. İsteyen adaylar, kılavuzda yer alan ”TERCİH LİSTESİ”ni doldurup bir ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliğine giderek de, yapmış oldukları tercihlerinin 3,00 TL ücret karşılığında ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinde sisteme kaydedilmesini sağlayabileceklerdir. ”TERCİH LİSTESİ”ni doldurmayan adayların ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerince tercihleri alınmayacaktır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden teslim edilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

Merhabalar, Ömss puanından dolayı tebrik ederim öncelikle. umarım çukurova üniversitesine girme şansını da yakalarsın memur olmanın yanında. Bende çukurovadan mezunum dışarıdan gelen arkadaşlar zorlanıyordu biraz ama Adana da yaşıyorsan sıcağa alışkınsındır zaten. :)

Hangi bölümleri tercih etmeyi düşünüyorsun üniversitede ?

Ön araştırmayı klavuzun yayınlandığı ilk gün yapmıştım. Tercihlerimi de bu gün yada yarın yapacağım. :)

mrb arkadaşlar ben ösym şifremle giriyorum tercih bölümü yok ne yapmam lazım

tercih bildir yazmıyormu sende sınava girmismiydin ..

bende var tercih bildir ama hata veriyor.

Üst Alt