Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Terhisime 52 gün kala çürük verdiler. Hukuki açıdan haklarım nelerdir? [Hukuk]

Goldroom

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben askerde F29 organik olmayan psikoz tanımlanmamış teşhisi ile bir hafta iskenderun askeri hastahanesinde yattım.on gün israhat alarak Birliğime dündüm.Yaklaşık bir sonraya kadar gata askeri hastahanesine gönderildim.Orda da bir hafta yatıktan sonra üc ay hava değişim alarak memleketime geldim.Üç ay hava değişinden sonra tekrar üç ay verdiler.Son verilen üç ay askerlikten sayılmadığını söylediler.Son üç aydan sonra 52 gün askerliğim kalmıştı.ve son üç ay hava değişimde askeri hastahaneye gittiğimde bana Askere elverişli olmadığımı söyleyerek bana çürük verdiler.Gruruma dokundu çünkü 52 günüm kalmışken neden bana çürük verdiniz.Ayrıca madem bana çürük verecektiniz,neden 9-10 ay bana askerlik yaptırdınız.
Bu konu ile ilgili hukuki açıdan harhangi bir hak arama talebinde bulunabilirmiyim.Bu konuda bana bir cevap yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.

merhaba ben uzman dr sabri çelikel peki sana bu tanı nasıl kondu bi anlatırmısın bana ne anlattın gittiğin doktorlara rahatsızlığını nasıl dile getirdin ordaki doktora anlattıklarının aynısını bana anlatırmısın sana elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim psikoz tanısımı kondu sana

anladıgım kadarıyla sana 9 ay hava degişimi vermişler normalide budur saten önce gidersin askere rahatsızlıgın varsa 3 ay verirler gelirsin biraz askerlik yaparsın tekrar hastane tekrar 3 ay verirler tekrar döndügünde hastane bakar sana sonuncu 3 ay vermelerinde direk cürük verir gönderirler ben askerdeyken bir cok kişi gördüm bu şekilde olan

Goldroom

bende o hastanenin psikiyatri servisinde yattım 15 gün..egosu tavan yapmış,anlayışsız bir doktor vardı..yarbaydı o zaman..adı neydi ya..kendi reklamını yapan , şov yapmayı çok seven ukela bir doktoru..nefret etmiştim adamdan resmen..

Aynı şeyi bende yaşadıım, 110 gün kala çürük almıştım. O gün yaşadığım mutluluğu hala hatırlıyorum. Bir cehennemin ortasına atmışlardı beni resmen. Hayatımın hatırlamak istemediğim tek dönemi o yıllardı. Daha sonra dava açmak istedim açamdım açsaydım mutlaka tazminat alırdım..

Goldroom

Bu psikolojik rahatsızlık askerlik yaparken mi oldu? Öyle ise eğer, hiç değilse bunun için bir tazminat hak edebilirsin.

Üst Alt