Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Terleme konusunda sorunsuz, cep telefonları ile uyumlu işitme cihazı önerisi..?

LORD_55100

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
Biliyorum hep aynı konuya benzer başlıklar var malum... Fakat durumu ben şöyle açıklayayım sol taraf hiç duymuyor sağ tarafta da ileri derecede sensöriyel işitme kaybı mevcut fakat rapor oranım %42 dir. konuşabiliyor ve sesleri duyabiliyorum işitme cihazımla.İşitme cihazım da starkey firmasından almıştım. Uzun süredir kullandım ve artık değişimin şart olduğunu düşünüyorum ve bu cihazdan memnunum yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum belki daha fazladır da.
şimdi yukarıdaki açıklamalara ithafen şık ve terleme konusunda sıkıntı yaşatmayacak vede mobil telefonlara duyarlı (Bluteeh gibi) bir işitme cihazı olarak ne tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler

valla tavsiye değilde; bir dene dicem size:
Beltone cihazi...
nanoteknoloji ve ter kir yağdan etkilenmiyor. Ve iphone ile uyumlu çalışıyor: ek aksesuar taşımana gerek kalmıyor yani.
Günümüzde tüm cihazlarda bluetooth özelliği var ve çift mikrofonlular. Çoğu cihazlarda akıllı cep telefonlarına uyumlular.

Öneri almak istemek yerine: bütün cihazları deneyiniz artı ve eksileri bir tarafa not alınız. İçinize sinen en uygun cihaz alırsınız.

evet daha bana denemek nasip olmadı ama blutootlu cihazlar var beltoneda. eşimin babasına bluetootlu almadık ama orada deneyenleri gördüm süper, aparatlarla direk telefonu müziği duyuyorsunuz. boost bi de first diye modelleri size uygun sanırım ama oraya da bir sorun denetiyorlar hem.

ahh ahh , bluetoothlu cihaz kolay. hemen hemen her cihazda olabiliyor daaa tek kulak cok ileri isitme kayibinizla bunu kullanabilecekmisiniz:( hayatim boyu telefondan bisiycik anlamadim. sizi bilemicem.
aile boyu kayinpedere kadar isitme kaybi olan birinede fikir vermek olmazda. bizden daha iyi bilirsiniz.
kir yag diyosunuz:eek: nasi kir yag kaldirirmiski bu nazik seyler:confused:temiz kullanmak lazim. kac cihaz aldim kullandim hicte terden bozulani olmadi. sizin kiiiler reklama giriyo arkadas:p

Üst Alt