Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Termal masaj yatakları hakkında bilgisi olan var mı?

şem_i

Aktif Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
termal masaj yatakları diye bir şey duydunuzmu :confused:ben bunlardan kullandım baya bi faydasını gördüm ,kullanan kişilerlede irtibatımı kesmedim ,yüzde doksan olumlu görüşler aldım,kullanan varsa duymak isterim...ms hastası yatalak bi abla vardı ,aglayarak anlattı liseye giden oglu bakıyormuş ,önce sedyede geliyor ,sonra ,özel araçla,sonra otobüsle ve şu anda yürüyerek tamamen normal hayatına devam etmekte ,bu ve bunun gibi çok olumlu şeyler duydum kendileri anlattılar ,maliyet olarak pahalı ,ben almadım ücretsiz tanıtım merkezleri var iş yerimin dibindeydi 3 ayda çok büyük fayda sagladım ,:)tavsiye ederim .amacım satış yapmak deyil zaten beni ilgilendirmez.olumlu görüşümü paylaşmak istedim:eek:gerçekten mucizevi bir şey daha sonra isterseniz geniş bilgi verebilirim:rolleyes:

valla annem almış ve satiyoruz

isteyen olursa yardımcı oluruz...

özel msj yazsınlar

termal yatağı duydum ve denedim faydası bayağı olur kullandığın yatağın ismi neydi arkadaşım...benim denediğim biraz farklıydı fakat fiyat biraz yüksekti...kulllandığınız yataktan biraz bahsederseniz...

size özel mesajla marka bildirdim kardeş içinde yeşim taşı olan ,sıcaklıgı istege göre ayarlanabilen omurga üzerine masaj yapan ve çeşitli programları olan bir yatak ...programlardan bahsedeyim size ....1genel masaj 2damar açıcı program 3karın masajı ....aklımda kalanlar bunlar 6 ayrı program mevcut ...yeşim taşı insan vucuduna en yakın bir taştır mikrop öldürme özelliginin yanısıra belirli ısıda vucuda kalsiyum magnezyum d vıtamini verir kan dolaşımını hızlandırır kramp agrı ve kasılmalara iyi gelir şu an aklımdakiler bunlar....ileri derecede kanser hastaları yeni ameliyatlılar en az 6 ay geçmeli belinde ve dizinde platin olanlar kullanmamalı ....yatagın sloganı... önce sever sonra döver .... açılımı şu, var olan rahatsızlıkların bir kısmını bazı hastalıkları örnegin tansiyon ,şeker gibi yükseltebiliyor 1 ay sonra düşmeye başlıyor 1aydan az yada çok olabilir devamında fayda var .insülin kullanan şeker hastalarının insülini azalttıgını hatta bırakanları duydum ...diyaliz hastası bi amca haftada 3 kez diyalize girerken önce 2 sonra 1 kez girmeye başlamış ...daha bir çok faydalarını duydum inanılmazdı ...zaman içinde yine bilgilerimizi paylaşırız....

herangi msj gelmedi benim duyduğum yatağın ismi vigen9000 dir .sanırım aynı yataktan bahsediyoruz...

Bu yatağın değişik bir versiyonunu da bi gaz soorası biz aldık:) yatak bi tarhana yapamıyo onunda içinde yeşimtaşı var ısısı ayarlanabiliyor ve omurgaya masaj yapıyor..Kore malı bir yatak bir çok ilde yatağı satmadan evvel denemek bedava.. aylarca gidip günde 1 sefer yatabiliyorsuuz..Şehir efsanaesi gibi faydalarından bahsediliyor...Bana istanbuldan bi abla tavsiye etmişti 2 omurunda disk hernisi varmış ve bu yatak sayesinde düzelmiş ben denediğimde oturma organını yaktım:):) 3 ayda zor iyileşti..
Hergün yine 1 sefer yatıyorum faydası varmı bilmiyorum ama spor sonrası sağlam gevşetiyo :) Hatta bitime yakın uyuyakalıyosun o derece..:)

bi kerede ben denedim ertesi gün bütün kemiklerim ağrıyodu belim sapmış gibi hissettim:) ama devamlı kullanmak lazımmış çok kilo verdiriyo bizim komşu hiç rejim yapmadan sadece o yatağa hergün yatarak 10 kilo verdi 20 günde

bu yatağı bende 2-3 yıldır kullanıyorum,(markası sy.... alman malı )bel fıtığı vardı geçmiş,ankilozan spond.hafifledi,ilerlemediği de bi nimet.herneyse yalnız benim sinirlerde bi problem var ,henüz bi teşhis konulmadı .nöropati yo sinir lerde iltihap falan dendi neurontin ve lioresal ,b 12 vit kullanıyorum ,pek faydada etmiyor yatağa düzenli de yattım diyebilirm ama niçin bu hastalık başgöstterdi anlayamıyorumama son 6 aydır çoğu günler yatmıyorum ,insan sıkılıyor ,zaman kaybı da oluyor

erhan kardeş mıgun ,diye yazılıp,migan diye okunuyor yani mı ,saglık ,gan ,güzellik demekmiş , galiba içerikleri hep aynı ,koreli bir mühendis tarafından ,yatalak annesi için üretilmiş zamanla bu ğünki halini almış ....ercihan abi tarhana yapmıyor tabi ,gerçekten çok faydasını gördüm ,kel amcalar vardı saçları yavaş yavaş çıkmaya başlamış ,dediginiz gibi başlarda sorunlu bölgeyi acıtabiliyor bir kat havlu koydugunuz zaman hafifliyor,bir tane abide kanser vardı iyileşti ...teşekkür ederim yazılarınız için ....

tülay kardeşim daha net anlatırsanız belki yardımcı olabilirim .geçmiş olsun ,iltihap için ,uduhindi ,bitkisini size öneririm ,çay gibi içerseniz kandaki iltihabı temizler...fahriye kardeşim evet zayıflatıyormuş ,ama bilmedikleri bir şey var, masaja tok yada aç gidilmez bunu bilmiyorlar zayıflamak için inanılmaz bilgilerim var isterseniz yazarım:)

evet bende bi sürü faydasını duydum arkadaşlar.uyku probleminden tutunda diş ağrılarına kadar...kısacası vücudun kendin yeniletmesini sağlıyor diyebiliriz...

TÜRKİYEDE BİR İLK !!!
“ÜCRETSİZ MASAJ”

Resmi web adresimiz : Miyang masaj yatağı - Miyang masaj yatakları
Miyang MY-8000A+ Termal mesaj yataklarının “TEPEDEN TOPUĞA KADAR EL DEĞMEDEN” masaj sayesinde, hiçbir ücret ödemeden müzminleşmiş sırt, bel, boyun ve bacak ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Çünkü yatağımız omurganızın olması gereken eğriliğine kavuşması konusunda size yardımcı olacaktır.

Üst Alt