Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tertibat ile manuel araç kullanabildiğim halde komisyon otomatik araç yazmış!?

dadaloglu4006

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben 2012 de manuel araba aldım özel tertibat yaptırdım. gerikli kurumlar. onayladı şimdi h tipi ehliyeti mi değiştir mek icin hastane raporu ve komisyona girdim komisyon ayben şöyle yazmış gaz fren yer değişerek otamatik arac kullana bilir demiş ben yazıyla madurluk yaşıyorum itiraz edersem sonuc değişirmi cevaplıyan olursa sevinirim

sağ ayak kısalığı varsa normaldir,ben 30 yıllık b ehliyetimi engelliye çevirdim,hep manuel araç kullanmıştım artık otomatik kullanıyorum soldan gaz pedallı tertibat var.

Hocam 2 gün geçmediyse tekrar gidin komisyon kaydınızı alan personel düzenleme yapabilir. 2 gün geçtiyse Sırası ile sizi en yakın 1 .şehir gönderecekler orada karar istediğiniz gibi çıkarsa sonraki en yakın 2. şehir'e gönderecekler orada da istediğiniz gibi çıkarsa geçerli olur.

Ankara için > Kırıkkale > Samsun gönderiyorlar. 2+1 olması gerekiyormuş. 1 tanesi kabul etmezse ilk komisyon kararı öyle kalıyor.

Üst Alt