Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tertibatlı araç alabilir raporu kazanılmış emeklilik hakkını etkiler mi?

fb1973

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,
Geçen hafta h sınıfı ehliyet alabilir özel tertibatlı araç kullanabilir raporu aldım yüzde 20 yazıyor
Ben 2010 yılında vergi indirimi alarak emekli oldum emekli maaşı almaktayım raporda yüzde 51 yazıyor başbakanlık kartıda çıkartırdım benim sorum özel tertibatlı araç için alınan rapor emeklilimi etkilermi bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

sayın fb1973 : engel durumunuzu da sizce bi sakıncası yoksa payalaşırsanız daha iyi yardım alacağınızı umut ediyorum

merhabalar ehliyet raporunda teşhis serebral palsi h sınıfı sürücü olur özel donanımlı gaz ve fren pedallları sol ayaga göre tasarlanmış otomatik vitesli otomobil kullanır yazıyor \ vergi indirimi alıp emekli oldugum raporda teşhis sağ spastik hemiparezi heatrofi cerebral palsy sekeli yazıyor bilginize

emeklilik hakkını öyle kolay kolay vermedikleri gibi keyfe kederde iptal edemezler verilen hak sayılır çünkü zaten raporlanızda da tanılar aynı eşit sayılır sadece oranlar farklı bu nedenle sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yinede dikkat etmek lazım hassas konular

merhabalar 210 yılında %51 oranıyla vergi indirimi alıp emekli oldum 2014 yılında da h ehliyeti aldım burda oran %20 olarak görünüyor benşimdi araba almak istesem emekli maasımda sıkıntı olurmu iki raporumda süreklidir
teşekkürler

bu yazmış olduğum konu hk bilgisi olan yokmudur

fb1973

Hiç bir sorun olmaz. Sonuçta o tarihte hak etmiş ve şartları tamamlamışsınız.

Not: Ama teorik olarak sgk kontrol muayenesine çağırabilir. Bu hepimiz için bir ihtimaldir.

Üst Alt