Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tertibatlı araç alımı, proje çizimi ve diğer bürokratik işlemler ne kadar sürer?

yakupuygar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba,bilgisi olan yada bu süreci yaşayan varsa bilgi verirse sevinirim.Benim sıkıntı.tertibatlı araç alım işi kaç gün sürüyor? Raporu alıp bayiye verdim,onlar ehliyetle maliyeye götürmüşler,maliye tamam olur demişler.alacağım araç fiat egea sw bayi tertibat ve montajı bizden proje çizim ve masrafı sizden dedi.Tertibatı merkezden ( Bursa ) isteyeceğiz dediler.Araç bayide hazır ama 5 gündür tertibatı bekliyoruz.Proje çizim işini yapan mühendisle görüştüm tertibat geldikten sonra 2 gün işi sürer dedi.Bu işlemden sonra başka ne yapacağız ve kaç gün sürer bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Tertibat takıldıktan sonrada araç çekiciyle Tuvturk muayeneye girmesi lazım, yani bende bu şekilde oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muayene en son yapılan işlem sanırım.ruhsat,proje onayı,maliye işlemleri mtv için ayrıcamı müracaat gerekli? Bilgisi olan arkadaşlar acil yardım lütfen

Bütün işlemleri bayi yapıyor siz hiç bi müracatta bulunmayacaksınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yeni düzenleme göre tertibat takıldıktan sonra muayeneye gitmiyor araç.doğrudan noterde satışı yapılıyor.Bayi bana bu şekilde söylemişti.

Üst Alt