Merhabalar, "Sol alt ekstremiteye bağlı olarak Salt otomatik vitesli araç kullanabilir" raporu çıkarmıştım. Lakin heyet raporun'da her ne kadar fonksiyon kaybı yok dese de sağ elimdeki şekil bozukluğundan bahsettiğinden araç alımı esnasında, trafik şube ille de bu rapora göre tertibat olmalı demiş, benim işlemleri yapan vatandaş'da (kendisi aynı zamanda tertibat da yapıyor, bu yüzden; acaba para kazanmak için mi böyle bir yokuş oldu benim iş şüphelenmiyorum da değil!!!) trafiğin benim raporuma bakarak vites topuzu ve direksiyondaki sileceğin sol tarafa alınması gerektiğini söyledi. Bu yüzden proje bedeli ve tertibat için fatura almamam kaydı ile de 450ytl vermem gerektiğinden bahsetti!!! Artı 130 lira'da da muayene ücreti imiş!!!
Sorularıma gelirsek:
- Sizce bu fiyatlar normal mi?
- Bana bu tertibatı aracın tescili çıktıktan sonra sökebileceğimi sadece projeye bakarak tertibatı kontrol eden muayene denetimcilerinin buna baktığını trafikte polislerin bunu denetlemediğini söyledi. Bu ne kadar gerçekçi?
- Bahsedilen tertibatların montajı aracın orjinal aksamında (orjinal vitesi ve silecek çubuğu) değişikliğe veya dezerformasyona neden olurmu ve dilediğim gibi sök-tak yapabileceğim bir şekildemidir?
Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sorularıma gelirsek:
- Sizce bu fiyatlar normal mi?
- Bana bu tertibatı aracın tescili çıktıktan sonra sökebileceğimi sadece projeye bakarak tertibatı kontrol eden muayene denetimcilerinin buna baktığını trafikte polislerin bunu denetlemediğini söyledi. Bu ne kadar gerçekçi?
- Bahsedilen tertibatların montajı aracın orjinal aksamında (orjinal vitesi ve silecek çubuğu) değişikliğe veya dezerformasyona neden olurmu ve dilediğim gibi sök-tak yapabileceğim bir şekildemidir?
Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.