Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Teşhiste bileteral tedaviye elverişsiz yazıyor. Malulen emekli ederler mi?

egeyigit

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler

ben tsk KKK uzman cavusum sozleşmeli yim Benim de böyle bir sorunum var mesleğe başlamadam evvel göz ameliyatı oldum F6A4 GÖZ AMELIYAT OLMUŞ AMA GÖRME DILIMINE GÖRE GÖREV YAPAR VERİLDİ
14 YIL SONRA aynı göz ameliyatınin ismi de yazılarak görme oranı düşük olduğu B6F5 kodu verilerek tsk da görev yapamaz verildi

su an msb den onay bekliyorum

acaba sgk bunu bahane ederek malul olamaz dermı sizce
msb onay gelince ya ilisik kesecegim yada itiraz edeceğim sözleşmeli Uzm cvs larda uygulama bu şekilde ilisik kestikten sonra sgk mesleğe girmeden önce ameliyat olmuşsun derse hem emekli olamayacagim hemde mesleğimden olacağim benim için geri dönüş yok o yüzden cevaplarıniz benim için çok onemli

Teşhis kısmına bileteral tedaviye elverissiz kornea skar ve opasiteler yazilmis böyle bir ihtimal varsa msb den gelen yazıya karşı tedavi olacagimi veya olduğumu belirterek itiraz edeceğim başka bir fikri olan varmi sizce cevaplar iniz için çok teşekkür ederim

egeyigit

Rahatsızlık eskiden beri olsa dahi zaman içerisinde ilerlemiş ve mesleğinizi yapamaz düzeye gelmişse malulen emekli edilirsiniz. SGK bu konuda sorun çıkartmayacaktır.

Üst Alt