Merhaba,
Öncelikle bu siteyi hazırlayan ve destekleyen herkese şükranlarımı sunarım.
Babam 6 yıl önce motorsiklet çarpması sonucu işitme kaybına maruz kaldı. Doktorlar muayeneler ve yapılan test sonucu cihaz alındı ve bu vakte kadar kullandı. Alınan eski cihaz hakkında çok bilgim yok. Bu cihazdan verim alamadığını söylüyordu. Muayene ve testten sonra cihaz için rapor aldım.
Odyo sonucuna göre yazılanlar aşağıdaki şekilde;
HASTA ERKEK VE 74 YAŞINDA
.................R.....................................L
SSO: 75 DB 82 DB
SRT: 85 DB 90 DB
SD : %52 %48
*BİLATERAL İLERİ DERECEDE S/N TİP İŞİTME KAYBI TESPİT EDİLMİŞTİR.
Verilen raporda yazılanlar;
*Sağ kulakğa dijital programlanabilir kulak arkası en az 4 kanallı, feedback kontrollü, çift mikrofonlu, işitme cihazı kullanması gerekmektedir.
------------------------------------------------------------------------------------------
Buna göre bir kaç yerden cihaz fiyatı sordum.
Widex flash 19.................. 1500 TL
Phonak milo plus.................1200 TL
Phonak naida 1...................1400 TL
Starkey İqnite.....................1400 TL
Unitron Shine l.................... 800 TL
Sonic power.......................1200 TL (sınırsız Kanal Olduğu söylendi.)
Alabileceğim cihaz fiyatları aşağı yukar bu şekilde olduğundan bana bayilerden bana verilen bilgilere göre modellerini yazmaya çalıştım. Sevgili babam için verilen rapor ve test sonucuna göre siz değerli üyelerin yardımlarını rica ediyorum. Sayılarımla, Adil KILICKAYA.
Öncelikle bu siteyi hazırlayan ve destekleyen herkese şükranlarımı sunarım.
Babam 6 yıl önce motorsiklet çarpması sonucu işitme kaybına maruz kaldı. Doktorlar muayeneler ve yapılan test sonucu cihaz alındı ve bu vakte kadar kullandı. Alınan eski cihaz hakkında çok bilgim yok. Bu cihazdan verim alamadığını söylüyordu. Muayene ve testten sonra cihaz için rapor aldım.
Odyo sonucuna göre yazılanlar aşağıdaki şekilde;
HASTA ERKEK VE 74 YAŞINDA
.................R.....................................L
SSO: 75 DB 82 DB
SRT: 85 DB 90 DB
SD : %52 %48
*BİLATERAL İLERİ DERECEDE S/N TİP İŞİTME KAYBI TESPİT EDİLMİŞTİR.
Verilen raporda yazılanlar;
*Sağ kulakğa dijital programlanabilir kulak arkası en az 4 kanallı, feedback kontrollü, çift mikrofonlu, işitme cihazı kullanması gerekmektedir.
------------------------------------------------------------------------------------------
Buna göre bir kaç yerden cihaz fiyatı sordum.
Widex flash 19.................. 1500 TL
Phonak milo plus.................1200 TL
Phonak naida 1...................1400 TL
Starkey İqnite.....................1400 TL
Unitron Shine l.................... 800 TL
Sonic power.......................1200 TL (sınırsız Kanal Olduğu söylendi.)
Alabileceğim cihaz fiyatları aşağı yukar bu şekilde olduğundan bana bayilerden bana verilen bilgilere göre modellerini yazmaya çalıştım. Sevgili babam için verilen rapor ve test sonucuna göre siz değerli üyelerin yardımlarını rica ediyorum. Sayılarımla, Adil KILICKAYA.