Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Testis kanseri rapor oranı nedir?

cybermert

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar öncelikle iyi bayramlar. Yaklasık 7 ay önce teşhis konuldu. Sol testis alındı 3 kür kemoterapi gördüm şuan iyileştim. Hastaneye başvurmam durumunda % kaç rapor alabilirim yeni yönetmeliğe göre?

Birde ötv muafiyetli araba almak için aranan %40 şart ortopedik olarak geçiyor. 2 raporu tek rapora dönüştürme şansımız var mı yani sol bacağımdada problem var. Teşekkür ederim

Kardeşim çok geçmiş olsun.
Bu konu hakkında takipteyim.
Bende 1 ay oldu. Sağ testisim alındı. Onkoloji bölümüne sevk ettiler. PET çekiminden sonra kemoterapi başlayacak.

Tatar2050
Çok geçmiş olsun dostum. Ne olursa olsun moralini yüksek tut kafana gereksiz şeyleri takma hastalığı hiç düşünme bile . Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

hastanenin anlaşmalı olduğu özel kliniklerde doğurganlık yüzdene baktır,hastaneyi beklersen bekleme süren çok uzayabilir,eğer sper sayın düşük ise ve sol testisinde alındığı için 10+10:20 oran bu iki hastalıktan,onkoloji tedavisi gördüğünden %40 buradan alırsın,normalde sperm sayın düşük ise %20 veriliyor ama sol testis alınması ile beraber 10+10:20 veriyorlar malesef.baltazar a göre %45 altına kesinlikle düşmessin buda vergi indirim muhafiyeti ile emeklilikte yeterli olur.kemoterapi sonrası el ve ayaklarda sinir uyuşması olur genelde bunlarda varsa nöroloji bölümünden de %5 alırsın.bu tarz hastalık geçirenler genelde tansiyon problemide yaşar bunuda kontrol ettir.geçmiş olsun.

cybermert

Mevcut engel oranı cetveline göre;

Remisyon sonrası ilk 5 yıla kadar Evre 1/2 tümörlerde %60

5. yıldan sonra %40

Tek testis yokluğu %10 ikisi de alınırsa %20

Sonuç olarak ilk 5 yıl için engel oranı %64 olur
5. yıldan sonra ise %46 ya düşer.

testis kanseriyim % kaç rapor alırım ?

10 yıl önce testis kanseri geçirdim sol testisim alındı ve 4 kür kemoterapi gördüm.Şimdiden teşekürler =)

Üst Alt