Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Testis Kanseri ve obeziteden %40 rapor almak..?

daruldarpp

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
forumlar da çok araştırdım başvurup da alanlar sonucu yazmamış yada hiç kimse alamamış şimdi değerli dostlar denizli devlet hastanesine engelli raporuna başvuruda bulundum salı günü
testis kanseri idim ilk olarak ben meslek lisesinde okuyordum ve jinekomasti vardı ve doktora gittim ameliyat hazırlıkları yapılırken afp yüksek çıkması sonucu ürolojiye gittim ve testis kanseri olduğumu ve çok basında olduğumu öğrendim 1 cm kitle alındı sonra patolojiye gitti kötü huylu gelmesi üzerime sağ testisim alındı sonra 3 ay sonraki kontrolde kartın boşluğum da ki lenf bezleri görülmeye başlandı ve doktor 6 ay sonra gel ilerlerse kemoterapi alırsın dedi ve 6 ay sonra gittiğim de o lenf 3.5 cm bir kitle olmuştu ve 4 kür kemoterapi aldım 4 kür sonunda küçüldü doktorun dediğine göre tümör işlevsiz hale geldi ama orada durması sakıncalı idi ve karın boşluğumdan ameliyat oldum karnım boydan boya yarıldı temizlendi ve şükür sağlıklıyım bu yaşadıklarımdı şimdi ki soruma geleyim salı günü devlet hastanesine engeli sağlık raporu için başvuruda bulundum ve onkolojiye girdim %20 verdi üroloji %10 verdi psikiyatri genel cerrahlar bir şeyler yazdı ama oraya yüzdelik bir şey yazmadı kurul 28 şubatta şimdi saygı değer arkadaşlar benim bu durumda %40 ı geçme sansım var mı ki ? ve ben ürolojide 3 tane ameliyat oldum sadece sağ testisim alındığı için % 10 verdi başkada vermedi özellikle karnımın yarıldığı ameliyat en zoruydu sinirler ayıklandı kısır kalmam için şükür iyiydim ama iyileşme süreci aylar sürdü neyse şimdi ben ne yapmalıyım fikir verebilecek bilgisi olan var mı _?
ve son olarak unutmuşum kanseri atlatınca jinekomastiden ameliyat oldum gögüsümdeki yağlar alındı

NOT : ayrıca fizik doktorunun demesi üzerine bu gün boynumdan ve belimden mr çektirdim mr çeken kişi ile sohbet ettik ve durumu anlattım ve ekrandan bakıverdi daha resmi sonuc çıkmadı ve dediki boynunda fıtıık başlangıcı var ama önemli degil cok kucuk seviye dedi ve boynunda ve belinde düzleşme diye birşey var dedi bunlardan birşey çıkarmı _?
ayrıca glukozum 108 normal değer 106nın üzerinde ayrıca 110 kg ım 175 boyum var 35 vücut kütle endeksim çıkıyor bundan birşey çıkma ihtimali varmı bilmıyorum
ayrıca : karaciğer LDH ım 311 yıllardır yüksek bir hastalık varmı diye kontrol ettirdim şükür yok bir tane radyoloji sonucumda söyle yazıyor Hepatosteatoz, sınırda splenomegali bu ne anlama gelıyor blmıyorum

YARDIMCI OLABİLECEK FİKİR VEREBİLECEK KAÇIRDIĞIM BİR NOKTA OLAN BİR ŞEYLER VAR MI YARDIM LÜTFEN !

Üst Alt