Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Testis kanseri ve onkolojiden sürekli rapor verilir mi?

daruldarp

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
testis kanseri idim ve obeziteyim
onkoloji %20
üroloji %10
obezite endokrin %20 verdi %40 geçiçi rapor alabilirmiyim kurul ayın 13 unde yada kalıcı rapor alabılrımıyım

diyelimki geçiçi rapor aldım ekpssye girip atanabılırmıyım ve son olarak hem e kpss hemde normal kpssye gireblirmiyim ?

sayın oturanboğa şimdi bende %42 oranında sürekli rapor aldım denizli devlet hastanesinden şimdi ne yapmam gerekiyor bunu maliye veya bir yere verecekmiyim internetten okumuştum ankaraya gidiyor onaylanıyor benzeri şeyler ama araştırdım bulamadım bu konu hakkında bir bilginiz varmı ? toplam %50 idi %20 onkoloji %20 obezite %10 üroloji idi şimdi benim ne yapmam gerekiyor

daruldarp

Hayırlı olsun. Raporu ne amaçla kullanmak istiyorsunuz? Vergi indirimi içinse, evet, defterdarlığa başvurmalısınız...

Yalnız, kurumlara raporun orijinalini vermeyin. Noterden aslı gibidir nüshalar yapın, onları teslim edin

teşekkür ederim @Oturanboğa hem ekpssye girmek için hemde ileride erken emekli olabilmek için kullanmak istiyorum şimdi ben bu raporu bir yere vermem gerekiyormu sonuçda ben çalışmıyorum ve bu rapor tamam onaylanmış halimi hala onaylanacak birşey varmı ankaradan onaylanacak felan diye birşeyler okumuştum hastaneden aldığım gerçek raporummu değil mi iyice kafam karıştıda ?
tamam noterte aslı gibidir yaptırayım aklımda bulunsun teşekkürler :)

Üst Alt