Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Testis kanseri ve tiroid ile alabileceğim rapor oranı nedir?

Aykut03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, bir ay önce sağ testisim alındı, onkoloji servisinde kontrolünde bir metastaz görülmedi aylık düzenli kontrol olacak.Ayrica şeker hastasıyım ve tiroid ( hasimato) hastasıyım. Şimdi sağ testis alındı şeker ve tiroid bunlardan toplamda yüzde kaç oran alma ihtimalim var.

Aykut03 onkoloji den ilk 5 yıl için %60 alırsın şeker için %20 yada %30 alırsın.Geçmiş olsun

Merhabalar, benim bir ay önce sağ testisimdeki kitleden dolayı sağ testisim alındı.Onkoloji doktorum tetkiklerde herhangi metastaz görmedi aylık düzenli kontrole gideceğim.Bunun yanında tip2 diyabet var ve ayrıca tiroid (haşimato) rahatsızlığım var.Bunların hepsini topladığımızda
yüzde kaç oran çıkabilir bana acaba.Şimdiden teşekkürler..

pür seminom yazıyor ama sonuç iyi dedi doktorum çokta anlamıyorum bu terimlerden.

merhabalar ilk 5 yıl için demişssiniz sürelimi verilir yani,daha sonrasında oran düşermi yada süresize mi çevrilir.teşekkürler.

Aykut03 ilk 5 yıldan sonra %40 sürekli olur en düşük oran onkoloji den.belki ilk raporda sürekli çıka bilir.Ama her halükarda %40ın altına düşmez alacağın oran

Son düzenleme:
çok teşekkürler değerli bilgileriniz için

Testisdeki tümör nedeniyle sağ testisim alındı onkoloji bölümünde kontrollerim var ama ne kemoterapi nede başka bişey aldım sadece düzenli kontrol dedi doktor peki bu şartlar altında onkoloji den oran alabilirmiyim

Aykut03 testis kanseri için zaten onkoloji puanlama yapar.Genrl cerrahtanda puan alırsın.Ameliyat olduğun için artı olarak.Takipte olman hastalığın remisyonda olması demek.kematerapi gerek görmemiş ola bilirler zaten kötü tümör alınmış puan almak için yeterli yani, geçmiş olsun kardeş.

Merhabalar, heyet raporumu çıkardım şekerden yüzde20 tiroidden yüzde 10, üroloji yüzde10 ve onkolojiden yüzde 60 olmak üzere totalde yüzde 74 3 yıl süreli raporum çıktı.

Merhaba acaba hangi hastaneye gittiniz bende kanser tedavisi görüyorum diğer hastalıklarımı katmadan 5 yıl süreli 60 oran verildi şimdi 6 ay oldu ve ben diğer hastalıklarımla birlikle sürekliye çevrilsin istiyorum

Merhabalar testis kanseri nedeniyle yüzde 60 tip2 diyabet yüzde 20 tiroid yüzde 10 üroloji yüzde 10 totalde yüzde 74, 3 yıl süreli rapor verildi.Sorum şu rapor yenilerken kanser geçmiş gitmiş atlatmissin diye oran vermezler mi acaba şimdiden teşekkürler.

Merhabalar diğer hastalıkları da katsaniz bişey farketmez tedavinin ilk beş yılında büyük olasılıkla süreli veriliyor

3 yil sonjra kanser nedeniyle yüzde 40 tip2 diyabet yüzde 20 tiroid yüzde 10 üroloji yüzde 10 totalde yüzde 54 civari, süresiz verirler

Benim ilk raporum iki yıllık verildi ikinci raporum üç yıllık oldu. Muhtemel beş yılı tamamlatıyorlar onkoloji de süreli olarak. Daha sonra sürekliye dönüyor gördüğüm herkes de. He şanslısınızdır ikinci rapor sürekli verilir o ayrı. Atlatmışsın diye bir durum olmaz ya sonuçta verilecek oranlar belli yazılı.

Testis kanserinde belirtiler ve şikayetleriniz nelerdi acaba?
Sol testisimden varikosel ameliyatı oldum 2 yıl önce. Fakat şuan sol testisimde şişlik ve ağrı var. Randevu aldım fakat sistem ileriki tarihlere verdiği için beklemek ve sabretmek zorundayım

Üst Alt