Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Testislerde warikosel ve epididim kisti ile kısırlık var. 2022 aylığı alabilir miyim?

problem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Sorum Şudur veya Sunlar dır ;

Her 2 testis de de warikosel ve epididim kisti ile kısırlık gelişmiş sağ testis de küçülmede var

Kısırlık yüzünden kaç rapor ala bilirim birde psikolojik rapor da ala bilir miyim 'Malum KISIRLIK 'çocuk sahibi olamamak vs..

Rapor oranı bir şekilde %40 ulaşsa bile bu 2 sorun yüzünden Engelli olmaya veya Maaşı Almaya hak kazana biliyor mu

Toplam kaç rapor yapar .Not: Rapor oranları ile cevap vermek yerine 'su kadar ala bilirsin' demenizi beklerim.

Şimdiden Teşekkürler.

problem
[FONT=sans-serif]Rapor oranı bir şekilde %40 ulaşsa bile bu 2 sorun yüzünden Engelli olmaya veya Maaşı Almaya hak kazana biliyor mu[/FONT]
kardeş 2022 maaşında engelınin adına bakmıolar. raporun en az %40 olmasına ve hane kişi başı gelrının 609 tl den az olması bakıolar.siz bi şekılde %40 rapor alırsanız bahsettıgınız engellerınız şöyle önemli olur %69 kadar olursa 523 tl cıvarı olur 2022 maaşı ama %70 ve üzeri olursa 700 tl cıvarı oluo arada 200 tllık fark var.

@-mka

Cevabınız için tşk da Sorumun net cevabı olmadı bu

Kısırlık gelişen bireyler askerlikten muaf oluyor mu bilen yok mu sorularıma cevap arıyorum ?

Üst Alt