Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TESYEV Bursu başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?
TESYEV'e burs başvurusunda bulundum ama bir türlü sonuçlar açıklanmadı ne zaman açıklanacağını bileniniz var mı acaba ya da bu burstan faydalanan var mı aranızda.
tesyev.org sitesinde koşullar yazmakta idi. Diğer şehirlerden okunulan üniversite aracılığıyla yapılmakta ben Ankara Hacettepe'de okuyorum üniversite yönlendirdi beni ve belgeleri toplayıp onlara teslim etmiştim.
beni geçen sene bu zamanlarda aramışlardı(sitede ilan edilmeden önce işte burs kazandınız şu numaraya hesap cüzdanınızı faks çekin diye) bundan 2 hafta sonra gibi bi sürede sitede ilan edilmişti ve aralığın ilk haftası ile ikinci haftası arası 3 aylık burs yatmıştı.isterseniz bir arayın sorun çok sıcak kişiler çalışıyor zaten.
tam olarak bilmiyorum ama telefonla aranma işlemi daha önce yapılıyor zaten sanırım seneden seneye değişiklik gösteriyor bu işler üniversitelerin bilgileri göndermesi falan uzun sürebiliyor.
lynx2696 bu tesyev in bursu nasıl oluyor her ay mı ödüyorlar kabul edilince ? yoksa öğrenim gördüğümüz senelerde tek seferlik mi ? ayrıca şuan itibarı ile ne kadar veriliyor acaba ?
şu an ne kadar veriyorlar bilmiyorum ama evet her ay veriyorlar kabul edilince, ben 2012 aralıktan hazirana kadar almıştım yanlış hatırlamıyorsam, sınıf tekrarına düştüm hazırlıkta o yüzden kesilmişti bursum sonra da okula devam edemedim zaten.