Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tethered cord tanısı taşıyıp ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

merve666

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 20yıldır tethered cord hastasıyım 20 yaşında ameliyat olmaya karar verdim ve oldum çünkü nörojen mesane gelişmeye başladı idrarimi tutup hissediyorum fakat dışarı atamıyormuşum tam olarak icerde kalıyormuş

tak a başlattilar 2 ay önce yapmadım ve ameliyat sonrasi yine sıkışma hissi var fakat hiç dışarı atamıyorum idrarı tak a devam edicem mecbur...

Bunların dışında dışarıdan belli olmayan bi skolyozum var fiziksel görünüm olarak tek sıkıntım buydu ama fark edilmeyecek kadar az fakat şanssız olduğum konu ayni zamanda anterior sakral meningoselim var sanirim 20 yılın verdiği bi sonuç...

bu hastalığı taşıyan, taşıyıp tedavi olan arkadaşlar ameliyat sonrası yaşadıklarınızı paylaşır mısınız rica etsem --

merve666 ;

mrhaba bnde vrdı etheetcord. ve buna bağı skolyozm vadı . geçn yıl malpte üniv. hastasnde ikisden de ktldum .bende tethered kord vardı ama altına kaçrma gibi vs. bi rahtszlığım yktu.

ayseedıs anladim skolyozun fiziksel görünümünü bozuyor muydu kac yaşında ameliyat oldun ameliyat sonrası nasil zorluklar yaşadın?

merve666

fizksel görünümümü etkiliyordu tabiki ... kötü bi görüntydü benm için hmde çok ağrm oluyordu sırf bu yüzdn amalyt oldm zatn ... 25 yasmda amaylt oldm . amaylt snrası çok bi zorlk yaşamadm kndi çapımda oldu tabiki ama yinede benm vücut baya dirençlymıs çok kolay atlattm ... hemen isime bile başlamstm .... smdi istediğim kadr yol yürüyıdm topklu ayakkabımı giyiyorm ... belim çok sükür hiç ağrimiyo

ayseedıs

Cok sevindim senin adına umarım çok daha iyi olursun teşekkürler ilgin için

Bu sıkıtıntıdan dolayı ağrı çeken varmıydı? Nasıl kurtuldu ? 02,11,2016 da ameliyat oldum ama hala ağrılar duruyor.Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı. Daha ağrıyı kesebilen bir yöntem bulamadım. Çok şey denememe rağmen

Üst Alt