Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tetrapleji olup tenodesis ortez kullanan var mı?

Cloud.

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
1
vrsa deneyimlerini paylaşabilirmi
yeterince kullanışlımı
yaptırmaya degermi

yada direk tenodesis ameliyatı olan varmı

o nedir diyenler videoya bakabilir

Cloud. Denizlide fizik tedavi merkezinde yatiyoruz abime bundan yaptilar ama bu kadar detayli degil ama ayni mantik demirler falan yok sadece takip cikarmasi cok pratik degil yemek yemesi icin kocama sapli bi kasik yaptilar ama o da pratik degil yenmiyo sadece bardak tutuyodu ama sukur artik gerek kalmadi c5 li parmak hareketleri geldi bardak tir cips gibi leblebi gibi kucuk seyler tutup yiyo pc kullaniyo foto gonderemedim tarif ederseniz atabilirim ortezi

sevindim can.
alt exterimite ne durumda?

jasen abi sol bacagi iki gundur kendine dogru azda olsa cekebiliyor insallah devami gelecek bekliyoruz :)

can2020
şimdi hareket gelmeden önce bu ortezden kullanıp memnun kalmadınızmı
kavrama becerısı yuksekmi aletin
mesela yumurta tutsak kırarmıyız yoksa ii bi hassasiyeti varmı

Cloud. Abi birazda senin bilegini nasil hassas kullandigina bagli alisirsan isine yarar diye dusunuyorum bardak tutmadir mesela yumurtayi kaba seylere cok rahat alisirsiniz fakat kasik catal kullanma biraz zaman alabilir sadece size yapilacak kacisiklarin sapinin kalin ama hafif olmasina dikkat edin alisirsaniz cok isinize yarar

biraz kullanıcı yorumlarına baktımda yurtdışı
pek seilmemiş.takması bı dert çıkmsı bı dert. kavrarken bı kasılma oldumu ntuttugun şey düşüyo0 vs dıolar
bunu8n ortezini yaptıran diilde ameliyatnı yaptıranlar mutlu8 daha çok

Cloud. Aynen abi takmasi cikarmasi cok zor 3 parcadan olusuyo zaten soyle dusun el bilegin yukariya dogru kalkik o sekilde bardagi alip el bilegini indirmeden agzina goturmen lazim eger kasilman olursa ustune dokersin abi

Üst Alt