Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[tHe_GaMe] Şehir

tHe_GaMe

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Yaşanacak Gibi Değildir Mahalle Koşeleri Acaba Caddeler Nasıldı, Arabalar Ne Kadarda Hızlı Gidiyordu, Bİr An olsun Durmuyorlardı İnsanlar,Herkesin Bİr Derdi Vardı,
Yazsam Yazılacak Gibi Değildi Çizsem Çizilecek Gibi Değildi, Romanlar, Şairler Bİle istifa etmiş Emekliye Ayrılanlar bile Olmuş ,Nedeni Çok Olan Bir Şehirde Kaybolmuş Bir Hayat Misali,Çocuklugum Diye Birşey Söyleseler Hemen Giderdim Köyüme Memleketime,
Yaşanacak Gibi Şehir Değilmiş Buralar, Adı Varmış bu Şehrin,Koca Bir İstanbul Diyorlarmış Kalabalıkmıi Gerçeken Öylemiş.Yaşadım Ve Gördüm,Para Kazanmak Kolay Değilmiş İnsanlar Bir birini Eziyor,Güçlü Güçsüzü Ezmekten Ve Yer Yere Vurmaktan Başka birşey Yapmıyordu,
Annemin Ekmeklerini Yaşadıgım Köyün Havasını Suyunu İnsanları Özledim,Şimdi İnsana Demezler mi Gittinde Niye Geldin Diye,Eğer Bu Gün BaBa`m Olsaydı Yanı Başımda,Ne Koca bir Şehre Ayak basardım,Neden Yaşadıgım Memlektimden Kopardım, KOCA ŞEHİR Dediler Buraya,Işıklar Gözlerimi Aldı,İnsanlar İse Yüreğimi, Nedenini Sormadım Bile.İnsan Dedim Şehir Dedim,Davası Büyük Olanın. Kalbi Kücük Dediler,Kalbi Olmayanın Merhmeti Yok dediler,Öğrendim. Çok Şey,Koca Bir Şehirde Yaşamanın Ve Yaşatmanın Nasıl Bir Duygu Oldugunu,İnsanların Ne Kadar 2 Yüzlü Olup Kahka Attıklarını.,Şimdi Sesleniyorum,Düşenin Dostu Olmaz Kardeş,Nereye Gidersen Git,Kalbinden Ve Yüreğinden Çıkanın Sesi Dudaklarından Çıkan Sözleri,Başka Şehir Değiştiremez,
ÇÜNKÜ Nerde Doğarsa İnsan Orayı Sever, Kardeş. .

Üst Alt