Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

THY'nin %25 indirimi sözde kalıyor!

gringo

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
24 Nisan'da yurtdışı seyahati için Türk Hava Yollarının Web sitesine girdim..Gideceğim yer,gidiş dönüş ücreti : 440 TL,,,Özürlüyüz ya %25 indirimimiz var diye biz hesabımızı 440 - 110 (%25) : 330 TL üzerinden yaptık.Rezervasyonumuzu tamamlayıp gideceğimiz kesinleşince müşteri hizmetlerini biletleme için aradım...(Çünkü THY'nin online biletleme linkinde özürlü indirimini gösterir bir işaret yok)..Çıkan hesap 400 TL...:eek:
Bu ne dedim yaaa....Hani %25 indirim yapıyordunuz...Efendim,o indirim sadece vergiler hariç uçuş bedeline uygulanıyormuş.Yahu devlet zaten bizi bir çok vergiden bizi muaf tutuyor...O zaman bunu niye açıkça belirtmiyorsunuz,deyince,Eee öyle işte dediler...
Demek kiiii indirim %25 indirim değil verilen fiyatın %10'u civarı oluyor...Bilginize...
Not : Ayrıca bence THY istese,özürlü şahsa sattığı biletin arkasına koyar özürlü rapor veya kimlik fotokopisini vergilerden de muaf hale getirir...(Örn,özürlü araç satışları..)

1- Kampanyalı uçuşlara indirim yokmuş (mazallah biz kampanyalı uçuşu görünce daima uçarız)
2- İndirim toplam rakam üzerinden değilmiş, uçuş bedeli esas alınıyormuş.
3-Şu indirim hariciymiş.
4-Bu indirim hariciymiş.
5-"Özürlülere anlamlı indirim" diye böbürlenen ÖZİDA yetkililerine saygılarımızla..

İndirim filan hikaye hepsi gostermelik baksanıza cıkarılan kanunları uygulamaktan aciziz.Engelliler var olan haklarından bile zorlaya zorlaya yararlanıyo ornek: sehirler arası ulasım,devletin engelli istihdamı,ozel sektorun engelli istihdamı vs vs.... say say bitmez vs :))

THY YE ÖNCE BİLET FİYATINI soruyorum. SONRA ENGELLİ KARTIMI GÖSTERİNCE HEP AYNI SÖZ: ZATEN BEYFENDİ BU KAMPANYALI FİYAT.
HAAA BİR DE AKIL VERMEYE KALKIYORLAR.
"SİZ HAFTA İÇİ BİLET ALIN O ZAMAN BU KARTI KULLANMANIZA GEREK KALMAZ".
YORUM SİZİN.

Üst Alt