Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tıbbi sekreter mezunuyum. Tedavi gördüğüm hastanede çalışabilir miyim?

ORGANİK PSİKO

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 22 yaşında organik olmayan psikoz hastasıyım engelli raporum var e kpss çalışamıyorum ilaçlardan dolayı kullandığım ilaçlar xanax 2 mg akineton 2 mg aripapazol 30 mg risperdal 6 mg siz ne yapmamı önerirsiniz sürekli odada kalmak daha kötü ediyor tedavi olduğum hastane beni işe alır mı tıbbi sekreter mezunuyum

Ya EKpss yakalayacaksın yada özel bir hastaneye işbaşvuracaksın madem ki bu mesleği idrak edecekseniz

ben de organik olmayan psikoz hastasıyım 31 yaşındayım ekpss düşündüğünden daha kolay ilk girişimde 88 aldım atama bekliyorum. ekpss ye çalış diğerlerinden çok daha kolay. bir de stoacılık ile ilgili video izlersen sana çok şey katar hayatı yönetmek açısından.

@ORGANİK PSİKO,

ilaçların bi sürü yan etkisi var ama bahane üretmek sorunu çözmüyor elinden geleni yap derim ben de zamanında çok ağır ilaçlar kullandım şimdi hafifledi bir iğneyle birkaç hap kullanıyorum sadece.

işsizlik daha da hasta eder insanı yalnız devamlı kendini dinlersin , uygun iş bulursan çalış hem para kazanır hem kafan dağılır

@ORGANİK PSİKO, Dostum ilaçların yan etkisinden bahsetmişsin. seni çok iyi anlayabiliyorum piyasadaki tüm antpsikotikler üzerimde denendi. yanında envai çeşit antidepresan ve kaygı gidericilerde dahil. ancak ekpss bu yüzden var zaten. normal kpss ye göre daha yüzeysel ve daha basit. bizlerin bu olumsuz durumumuz yüzünden bize yapılan pozitif bir ayrımcılık bu. ne güzel tds mezunusun kendini zorla gerekirse doktorunla konuş ilaçlarında oynama yapsın biraz doz düşürür belki ama ekpss ye çalış. kendine 1 yıl ver o bir yıl inek ol ,bak hayatın kurtulacak. sağlık teknikeri olacaksın bu bizim ülkede iyi bir pozisyon ve maaşın normal memura göre daha fazla olacaktır. soruna cevap verecek olursak işkur üzerinden veya taşeron işçi olarak(torpil lazım) belki girebilirsiniz ama alacağınız maaş asgari ücret düzeyinde olacaktır. sana verilen bu ekpss ayrıcalığına sahip çık 80-90 arası al keyfine bak. önlisans ekpss de kolaydır sadece emek verin yeter

21 yaşında tıbbi sekreterlik okuyan psikoz hastasıyım.
@Ben_Claudius, okuduğum bölüm hakkında ne güzel konuşmuşsun abi :D

@ORGANİK PSİKO, sürekli tekrar edeceksin, unutamayacak kadar çok tekrar edeceksin. eğer 1 yılım gitsin ama ömrüm kurtulsun diyorsan mecbursun. bir yerden sonra tempona beyninde alışacaktır sadece alışkanlıklarını değiştir

Üst Alt