Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tıbbi Sekreterlik konusunda bilgisi olan var mı?

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
25
Arkadaşlar tıbbi sekreterlik kursları hakkında bilgisi olan var mı? müracaatlar nereye yapılıyor ?

Teşekkürler oturanboğa ancaK benim kastettiğim bu değildi.bu sitelerde mesleğin eğitimini almış yani okulunu okumuş tıbbi sekreterlerden bahsediliyor.ancak benim öğrenmek istediğim tıbbi sekreterlik mesleği için kurslar veriliyormuş.bu kursların nerelerde yani hangi kurumlarda verildiğini öğrenmek istiyorum.ben antalyada verilen kursları araştırdım ama bi sonuç bulamadım.

Şekerkız,
Bu kurslar ve bunun gibi tüm mesleki kurslar illerde ve ilçelerde Halk Eğitim Merkezleri tarafından düzenlenmektedir,3 aylık eğitimler sonucunda size sertifika verilmektedir.Bu sertifikalar iş başvurularında özellikle medikal eczacılık alanlarında değerlendirilmekte,kamuda ise sağlık memurları çoğunlukla bu kursa katılmaktadır..2 veya 3 taksit halinde cüzi bir ücret karşılığı 1-2 veya 3 aylık süreçlerde bu kurslar Halk Eğitim Merkezlerince verilmektedir.Bağlı Bulunduğunuz il veya ilçenin Halk Eğitim Merkezine sormalısınız.Talebe göre düzenlenmektedir.Mersin'de şu an bu kurslar verilmektedir,ilinizde de talep çok olursa açılabilir.

Halk eğitim merkezlerini araştırdık ve şahsen sorduk.bütün kurs merkezlerinide ipekezgi.hatta hastaneleride.internet sitelerinde antalya ısparta ve bazı illerde bu kursların verildiği yazıyor ama yerini bi türlü öğrenemedik.nerde veriliyor???

İpek Hanım, verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler. bu konuyu bir arkadaşımızda bana sormuştu. Bu vesile ile bende öğrenmiş oldum.

tıbbi

arkadaşlar eşimin dayısı halk egitim müdürüdür ankara mamak halk egitim isterseniz ne gibi egitim dalları varmış bi sorayım

Tıbbi Sekreterlik kursu

Merhaba
Ben İzmir ve İstanbul'da tıbbi sekreterlik eğitimi veren iki kursun sahibi ve yöneticisiyim. Türkiye'de ilk Tıbbi Sekreterlik eğitimini biz verdik ve konumuzda oldukça başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. webde araştırma yaparken yazdıklarınızı okudum. eğer İzmir veya İstanbul'da eğitim almak isterseniz bize başvuruda bulunabilirsiniz.
İzmir'de Çankaya'dadır, telefon 232.483 29 29
İstanbul Kadıköy'dedir, telefon 216.550 81 81.
Ayrıca siz ve diğer engelli arkadaşlara özel indirim yaparak bir nebze yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum. Kayıt anında yardımcı olabilmem ve başvuru öncesinde kayıt birimine bilgi verebilmem için bana telefonla yada maille de ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla..

Kadir UÇAR
.:: Etik Kariyer :: Eğitim, Bilişim, Danışmanlık ::.
kadirucar@etikkariyer.com

Tıbbi sekreterlik kursu izmir

Merhaba arkadaşlar
İzmir'de ikamet eden ve Tıbbi Sekreterlik kursu almak isteyen arkadaşlar;

BEMKA EĞİTİM HİZMETLERİ KARŞIYAKA
Tıbbi Sekreterlik/Hasta Kabul Elemanı kursları sizlere istediğiniz konularda yardımcı olacaktır.
Yerimiz :
Karşıyaka Çarşı İçi PTT Karşısı No: 160 K: 4 Karşıyaka /İZMİR
Tel:0232 3691014
WEB:http://bemkaegitim.com
Email:info@bemkaegitim.com
Kurumumuza gelmek isteyen arkadaşlar yüzyüze görüşerek veya telefonla bilgi alabilirler.
İyi günler.
Banu Birsin ÇIRAKLAR
BEMKA EĞİTİM HİZMETLERİ

Üst Alt