Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tibia kisti nedeniyle % 40 alabilir miyim?

Olay civan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, 3 yıl önce tibia kist ameliyatı oldum kaval kemiğimin ortasından 13 cm kemik kestiler yerine kadavradan çıkardıkları kemiği koydular ve diz den bileğe kadar demir implant konuldu yaklaşık 1.5 sene sonra 2. Ameliyatı oldum kadavradan koydukları kemiği çıkarıp kalçamdan kemik aldılar parçaları aradaki boşluğa bir platin yardımı ile ektiler kemik oluşsun diye fakat 1.5 sene geçti hala bir ilerleme yok geçen hafta ocaktan sonra yeniden ameliyata alacağını söyledi doktorum. Ben çok sıkıntılar çekiyorum yine buna şükür hamdolsun ama yaşım genç ister istemez etkileniyorum hızlı hareket edemiyorum sürekli bir Ağrı yürürken sekiyorum psikoloji alt üst zaten intihar etmeyi düşündüm kaç kere.lafın kısası acaba benim bu rahatsızlığımdan dolayı bana %40 engel raporu çıkar mı?Teşekkürler iyi çalışmalar.

Üst Alt