Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ticaret Lisesi mezunuyum, A.Ö.F. okumak için ne yapmalıyım?

casper1979

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba benım sizlere bır sorum olacak sen acık öğretımle ılgılı bılgıniz varmı sizden bılgı almak ıstıyom ben tic lis mezunuyum ben bayagı oldu 2000 2001 de mezun oldum ve sımdı acık ogetım okumak ıstıyom tıcaret lısesınde okurken muhasebeyı secmıstım ama sımdı onu okumak ıstemıyom hangı bolumlerı secebılırım acık ogretım ıcın oss mı osym sınavlarına mı gırmem gerekıyor. benı bılgılendırırsen cok sevınecem ya bıbe acık ogretım ıcın hangı sınava gırmem gerekır.

Casper,
Şubat ayında Ö.S.S. başvuruları var,başvuru kılavuzu ve başvuru formu alacaksınız, 2 yıllık ön lisans muhasebe bölümü için sınavsız geçiş hakkınız var,yani öss başvurunuzu yapıp sınava girmeden 2 yıllık bir açıköğretim fakültesini tercih ederek okuyabilirsiniz,ya da sınava girerek,baraj puanını geçerseniz(185),4 yıllık(lisans) Açıköğretim Fakültesi'nden bir bölüm de okuyabilirsiniz,özetle Şubat ayının sonunu bekleyiniz,Ö.S.S. başvuruları başlasın,Ö.S.Y.S.2009 kılavuzunu inceler ona göre durumunuzu tekrar değerlendirmeye alırız.
Saygılar...

sınavsız geciş hakkı mı bunu duymustum ama bu dedıgınızı yaparsam soylemı yapacam başvuracam ama sınava girmeyecem ve ıkı yıl muhasebe okuyacam oylemı ipek hanım peki ya sonra bı ıkı yıl daha okuyabılırmıyım uzerıne yada bunun uzerıne farklı bolumde. aslında ipek ezgi ben muhasebe ıstemıyom bu durumda hangı bolumde okuyabılırım guzel sanatları cok ıstıyom ama okuyamam sanırım. acık ogretımı olmaz bunun sanırsam pekı ben hangı bolumlerde okuyabılırım.

Casper,acele etmeyin,Ö.S.S. başvuruları başlasın,yardımcı olurum size,...;)

tamam ne zaman baslayacak kı bıde benı unutmayın ama lütfenn

sen öss başburunu yap. yanlız sınavsız geçiş için başvuru yap boşuna sınava girme sınav parasıda yatırma :) össye girenlerin puanları açıklandıktan tercih yapma zamanları geldiğinde sende tercih yapacaksın. kendi alanında bayağı bi seçeneğin olacak yani. güzel sanatlar bu seçeceğin bölümler arasında olabilir ama tam emin değili. daha sonra 2 yıllık önlisans programını bitirdiğinde. dgs sınavına girecek 4 yıllık bir fakülteye geçiş yapabileceksin. yada aynı lise bitimindeki başvuruyu yapar gibi açık öğretim fakültelerine sınavsız olarak geçiş hakkın var 3. sınıf olarak devam edeceksin. zaten 2 yıllık öğrenimine başladığında daha detaylı bilgilere sahip olursun. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :))

Merhaba arkadaşlar Meslek Lisesi Bilgisayar Programcılık Web Tasarım Bölümü Mezunuyum.Diploma Notum 68,72(bu puan notu kaç oluyor?) 2011 Ek Tercih(dikey geçiş) Sınavlarnda Bu Puanla Hangi Bölümleri Tercih Yapabilirim.Tercihler Çok Önemliymiş Dedikleri için Sizlerin Yardımını Bekliyorum.

10LINE;

Bilgisayar Programcılığı
olabilir ama daha detaylı araştırın. Ek tercihlere 3 gün kaldı diye biliyorum biran önce ÖSYM bürosuna başvurun...

Üst Alt