Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ticaret Meslek Lisesinde okuyanların stajı ne zaman bitiyor?

pop-rap-map

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ticaret meslek lisesi 12. sınıftayım. pazartesi salı çarşamba günleri staja gidiyorum.
staj ne zamn bitiyor bilgisi olan varsa TAM TARİHİ YAZABİLİR Mİ?

pazartesi, salı, çarşamba günleri staj yaptığın için 16 haziran'da bitiyor olmalı ama bilgiyi sağlama almak için araştırıyorum :)

şimdi staj işlerine bakan birimle görüştüm. staj yaptığı kuruma en son 16 haziran'da gidiyormuşsun. maaş olarak staj bitimi 18'iymiş. yani maaşını 18'ine kadar hesaplayıp veriyorlarmış. sevgiler...

bu gün bize kız meslek lisesinden yazı geldi 11 haziran'da bitiyormuş onların stajları uygulama sınavları nedeniyle. bildiğim kadarıyla Ticaret liselerinde de böyle bir sınav var onlardan da bir yazı gelmesi muhtemel :)

pzrtsi salı çrşba gittiğime göre benim haftaya çarşamba son büyük bir mühtemel yani ayın 9 u son demektir

yazı henüz gelmedi gelirse buradan yazarım sevgiler

malesef gelmedi bu durumda haftaya da staj var görünüyor.. yarın ilgili arkadaşlara tekrar sorup kesin cevap vereyim :)

Benim bildiğim kadarıyla haziranda çalıştığın ayın maaşını alana kadar devam ediyormuşsun bize öyle söylendi:)

Üst Alt