Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ticari statüdeki Peugeot Bipber'i ÖTV ve MTV muafiyetli alabilir miyiz?

barış19

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Selam,

Peugeot Bipber diye küçük arabaları çıkmış. cc si 1400. fakat bunlar ticariye geçiyomuş. öyle diyolar. yani biz bundan ÖTV ve MTV muafiyetli olarak yararlanamıyor muyuz?
bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk

kardeş ben sordum bayiye bunlarda %10 indirim alırsın %37 olaz dediler ben bunu demek isdedim yani

Ticari araçlarda ve binek araçlarda ÖTV miktarı farklıdır.Binek araçlarda 1600cc motor gücünü aşmamak şartı ile %37,
Ticari araçlardada farklıdır.

barış kardeşim senin alacağın araç hafif ticari araç statüsünde. o arabadaki muafiyetin % 10 ama benim sana tavsiyem peugeotun 308 station wagon arabasını al bipper den bagajı daha büyük çok kullanışlı ya da 207 station wagon al

tşk ler önerin için kardeş benim ona merak ettigim yani altı yüksek motor ufak yakıtta cimri diyola benim köyde kirazlarım var yazın tarlaya neyi rahat olur girmesi diye düşündüm kiraz zamanı buyurun davetlim olun çoruma yolunuz düşerse beklerim

Üst Alt