Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ticari takside kaza geçirdim! Haklarım nelerdir?

Windtech2

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba saygı değer arkadaşlar. 3 ay önce ticari takside yolcu olarak trafik kazası geçirdim .içinde olduğum ticari taksi aşırı hızdan dolayı hızını alamayıp bariyerlere çarptı. kaza sonucunda disklerimde çatlak ,yüzümde yaralar oluştu, hastaneden 3 ay çalışamaz raporu verildi. 30 yaşındayım,sigortalı bir işte çalışıyorum maaşım 3500 tl sigorta asgariden yatmaktadır. kaza sonucunda taksiciden şikayeti oldum .dosya şuanda savcılıkta.

haklarim nelerdir.
kazanç kaybim ne olacak;
hastalıgım ilerleyen zamanlarda hayatimi ne gibi etkiler
hastaneden heyet raporu verirler mi?
yorumlarsanız sevinirim,saygılar

hastaneden alınan raporda sunlar yazmaktadir.
27.02.2019 Goruntulerm e-Nabız
https://enabz.gov.tr/Goruntulerm/Index 1/1
LOMBER MR RAPORULomber lordoz düzle_mi_r. Lomber disklerin sinyal intensitesi dejenerasyona sekonder T2 a1rl1kl1 imajlarda azalm1_t1r.L5 vertebra bilateral
sakralize olup sakralizasyon düzeyinde osseöz füzyon izlendi. Sol rudimente disk seviyesi L5-S1 seviyesi olarak deerlendirilmi_r.L2 vertebra korpus superior
endplatoya paralel T1-T2 hipointens fissür ha1, vertebra korpus anterior kortekste bütünlük kayb1 izlenmi_ olup vertebra korpus anterior bölümde hafif derecede
yükseklik kayb1, bu düzeyde STIR hiperintens kemik ilii ödemi izlendi (Akut kompresyon fraktürü). L2 vertebra superior endplatoda ince fissür ha1 izlenmi_ olup bu
düzeyde lineer kemik ilii ödemi ile uyumlu sTIR hiperintens sinyal art1_1 izlendi. Ancak yükseklik kayb1 izlenmemi_r. Kompresyon fraktürü aç1s1ndan anlaml1d1r.L3
superior endplatoda schmorl nodülü izlendi. Dier disklerin arka konturunda kanal yönünde belirgin ta_ma saptanmam1_t1r.Spinal kord L1 seviyesinde conus
medullaris olarak sonlanmakta olup cauda equina kökleri simetrik ve serbesr.0ncelenen düzeylerde osseospinöz kanal çaplar1 tabiidir.Bilateral nöral foramenler
aç1

geçmiş olsun en azında tedavin bitecek 6 ay geçmesi lazım kazanın sende bıraktığı emareler ortaya çıksın tamamen iyileştin yapılacak bir işlem yoktur .şayet sakatlık kalırsada sağlık kurulunda başvurunu yapacan sakatlığını tespit ettirecen rapor aldıktan sonra yüzdelik oranınca tazminat hakkın doğar. doktorlar sana söylemiştir iz birakıp birakmadığını bulgulara görede belinde kırık var iz kalır. istersen süreci bekle 6 ay sonra kendin başvur yada şimdiden işi bilen uzman bir avukata dosyanı ver bu günden sigortaya dava aç avukat tazminat konusunda işin uzmanı yok bu benim tanıdığım akrabam avukat diploması var diyorsan ona bir şey diyemem .şanslı ildesin bütün işlemlerini ordan en iyilerle yürütebilirsin istersen de ne yapman gerekiyorsa sana yardımcı olayım.

Merhaba arkadaslar bugun heyetten aldigim rapor kalici %8 tazminat miktari ne olur ? Saygilar

Kaba bir hesaplama ile 100.000-120.000 TL arasında bir tazminat alabilirsiniz, geçmiş olsun

Üst Alt