Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Timoma timus bezi kanseri ameliyatı oldum. Askerlikten muaf olur muyum?

Khrasto

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bundan 2 , 3 yıl önce göğüsümden ameliyat oldum açık kalp ameliyatı gibi göğüsümü yardılar hastalığımın adı timoma timus bezi kanseri içimden 12.5 cm kitle çıktı ve kitle kötü huyluydu ardından onkolojide tedavi gördüm radyoterapi gördüm 1, 2 ay bu dediğim tam 2 ,3 yıl önce oldu ve o sıra liseden yeni mezun olmuştum ve tecil hakkımı kullanmak istedim direk koşturamazdım hastanede kötü durumdaydım.. 31.12.2020 de tecil hakkım bitiyor bende bugünün tarihi itibariyle 18.12.2019 tarihinde askeri belge düzenledim tecilimi iptal etmek zorunda kaldım askerden muaf raporu alabilmek için bu hastalığımdan dolayı askerden muaf olabilirmiyim? lütfen cevap verin teşekkür ederim
OturanBoğa abi bu konu hakkında bilgi verirmisin senin yorumlarını okudum diğer sorularda her konuda bilgi sahibisin teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Bugün hastanede bu bölümlere çıktım dahiliye , gögüs hastalıkları ve psikoloji bu üç bölüm. psikoloji sağlamdır raporu verdi. dahiliye bir şey vermedi şuan için daha ultrason girmediğim için ama oda sağlamdır karar vericeğinden eminim. gögüs hastalıkları da sağlamdır dedi kendimi anlattım ona hatta evraklarımla gittim nedense anlamadım ama gögüs hastalıkları da sağlamdır yazdı benim bu geçirdiğim hastalığa gögüs hastalığı muaf vermesi gerekmezmiydi yoksa genel cerrah mı vericek yada gögüs cerrah mı teşekkürler ne olur birşeyler yazın sağolun yorumlarınız için cildiye yarın çıkıcam gögüs kafesimde baya bi dikiş izim var ordan cildiyeden muaf sağlayabilirmiyim veya bu gecirdiğim hastalık timoma kanser timus kanseri için hangi bölümün muaf vermesi gerekiyor genel cerrah , gogus cerrah ? onur senin bu konu hakkında bilgin varmıdır türk silahlı kuvvetleri sağlık yönetmeliğini inceledim ama pek bir şey göremedim
OturanBoğa abi bu konu hakkında bilgi verirmisin senin yorumlarını okuyorum sürekli bilgi sahibisin teşekkürler şimdiden

Khrasto

Hayırlı olsun.
Geri dönüp bilgini paylaştığın için de teşekkür ederim kardeşim.

Üst Alt