Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Timoma, Vaskülit, Sjögren, Hashimato, gözlerde lakrimal bozukluk rapor oranı..?

dsa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ,

vergi indirimli Engelli Emeklilik için saglık kuruluna başvuracagım (tabi randevu alabilirsem:))
özel banka çalışanıydım 2016 da ayrıldım bankamla görüştüğümde hastaneye gidip rapor başvurusu yapmamı sonrasında vergi dairesine gidip indirim almamı bi yerde 1 aylık sgk girişi yaptırmamı söyledi.
tüm bunlardan önce hastalıklarım %40 engel için yeterlimi sizlerden fikir almak istedim.
Timoma 1.seviye (ameliyatla tümör alındı) suan 25 seans radyoterapi sürecim devam etmekte
Hashimato troid için 75 mg ilaç içmekteyim
sjögren hastasıyım yaklaşık 10 senedir
vaskülit (ince damar ) biyopsi ile teşhis koyuldu
gözlerde lakrimal bozukluk var raporlu ilaç kullanıyorum
birde kronik depresyon raporum var fakat rapor özel hastaneden.aynı zamanda devlette de tedavi gördüm 1,5 yıl

pet cekimlerimde lenfoma? da çıktı fakat kesin tanı yok takipliyim onkoloji tarafından.

benimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

hepinize sağlıklı günler dilerim.

MERHABA timoma 4.evre olarak benimde çekimlerde lösemi çıkmıştı belimden örnek sıvı aldılar temiz çıktı.kanser olunca zaten direk rapor veriyolr ama sürekli olur mu olmaz mı belirsiz.benim zaten vardı engelli raporum kanseri ekletmedim metastaz da yaşadım başka şeyler de çıktı o kadar yorgun ve can derdine düşmüştüm ki daha yeni yeni corona olsa bile başlayacaktım ancak diz bağlarım koptu ameliyat oldum evde yatıyorum ....3 ay sonra ancak tekrar rapor olaylarına başlarım

çok gecmiş olsun Allah şifa versin. Bakalım ben de saglık kurulu randevusu alabilirsem başlayacagım .zaten hastaneden çıktıgımız yıj Allah beterinden korusun tabi. Sizin timoma başka organlaramı sıcradı?

Üst Alt