Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diabet, fıtık ve diğer hastalıklardan yüzde kaç rapor alırım?

YvZz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, tip 1 diyabetim var. bel fıtğı var. alerjik rinit var ilaç kullanıyorum. düşük seviyede hipertansiyon var, doktor en düşük miligramlı ilacı vermişti ama şuan kendi kararımla ilaç kullanmıyorum. egzama var. miyop var ama doktor şimdilik gözlük kullanmana gerek yok dedi. ritim bozukluğu vardı holter takıldı önemli birşey çıkmadı doktor şikayetim olursa gelmemi söyledi bu yüzden uzun zamandır kontrole gitmiyorum. sizce yüzde kaç rapor çıkar? ayrıca ameliyat ile geçebilecek rahatsızlıklara rapor veriyorlar mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ritim bozuklu ile ilgili kontrolleri aksatmayın,

Diğerlerini eliyorum,

T-1 Diyabet ne durumda? Komplikasyonları var mı?stabil mi? ona göre puanlamalar değişir, komplikasyonsuz%30 komplikasyon yapmış%40

Ht, ilac raporunuz varmı,düzenli kullandığınız ilac? Tanı varsa Ht %10,denemekte fay da var,isterseniz deneyin,
YvZz

Üst Alt