Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diabet hastasıyım, %33 rapor verdiler. Bu normal mi?

erdem66

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Abi tip 1 diabet hastasıyım % de 33 rapor verdiler ne yapmam gerek

Cetvelde şu var:
G-Pankreasın endokrin fonksiyon bozuklukları
1- Diabetes mellitus
a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus %20
b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus %30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan,komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus %40

NOT: Komplikasyonlar Balthazard formülü ile eklenir
Eğer sende yukarıdaki cetvele göre %40 verilmesi gereken bir durum varsa, o zaman İl Sağlık Müdürlüğü'ne gidip rapor oranına itiraz edebilirsin. Seni hastaneye sevk ederler...

diabette %28 diye bir oran yok,bu yüzdeyi neye göre vermişler ki acaba?özürlü cetveline uymaları gerekmiyor mu? geçenlerde bir arkadaşta epilepsiden %58 aldım diyordu.epilepsidede öyle bir oran yok.bu doktorlar bu oranları nereden çıkartıyorlar ki?

3600 gün pirim dolunca 15 yıl hizmet süresini bekleyecekmiyim yoksa hemen emekli olabilirmiyiz?

banada % 34 vermislerdi Diabetim bende ama Çölyakda var % 58 raporum =(

10 yıldır tip1 diyabetim. vergi indirimi başvurusu yaptım hastaneye sevkettiler. akş 289 çıktı komplikasyon var fakat ketoz göstermiyor diye 30% verdiler.

cetvele göre kapsam biraz karışık gibi...

G-Pankreasın endokrin fonksiyon bozuklukları
1- Diabetes mellitus
a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus %20
b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus %30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan,komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus %40

il sağlık kuruluna başvursam ve tekrar kontrole gitsem başka bir sonuç olabilir mi?

teşekkürler

Üst Alt