Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diabet hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

suskut_1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
günde 4 defa insilün kullanmaktayım
sabah:12
öglen.12
akşam.14
gece:18
özürlü raporu alabilmem için cuma günü muğla devlet hastanesine bavurdum.
doktorları dolaştım.
sol gözümde taniyon almasına ragmen göz doktoru saglam yazdı
ve diğerleride saglam yazdı.
sadece dahiliye doktoru tıp 1 diye belirtti.
ve benden tahlil de istemediler.ve benim şekerim çok yüksek çııyor.
bunlar şimdi nasıl bilecekler ve nasıl yüzdelik raporu verecekler.anlamadım .
ya hiç olmazsa tahlil falan yaparlarda ona göre rapor verirlerdi
bu arada askerden de muafım elimde raporum da var yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
yarın sonuçları almaya gidecem ve çok merak ediyorum % kaç verecekler acaba ...

en fazla yüxde 30 alırsın diyabetten hhastalığın kaç senedir var bilmiyorum ama şekerin diğer organlarına ya da vucudunun diğer kısımlarına verdiği zararları eklemeleri lazım onuda sen bilirsin gözden mutlaka alırsın itiraz et

bana sade tip1 diyabetten % 24 verdiler 3-4 ay önce. eskisi gibi değil artık kolay kolay % 40 ve üstü vermiyorlar

Sen tahlillerini yaptırıp gidecektin.HgA1c sonucun kaç?O da önemli olabilir. Şekerin yüksek seyrediyorsa oran %40 olacaktır.

Dönüp başlığa cevap yazdığınız için çok çok çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu rapor olayına bende dalacam ama önce size bi danışayım yorumlarınızı bi alayım dedim yardımlarınıza şimdiden teşekkür ediyorum.

tip 1 diyabet im %30 rapor veriyorlar onu anladık ama ketoz kafamı karıştırıyor neyse
ESANSİYEL (PRİMER) HİPER TANSİYON-KRONİK İSKEMİK KALP HASTALIĞI-DİĞER TANIMLANMIŞ E78.4-HİPERLİPİDEMİ rahatsızlıklarım var
bu hastalıklara özür raporu veriyorlar mı, veriyorlarsa yüzde kaç veriyorlar

yani %40 rapor alabilmem için bu saydığım hastalıklardan %kaç oranında özür raporu almam gerekiyor.

Üst Alt