Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diabet için hangi oranda rapor verilir?

Sercanakdemir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben tıp 1 diyabet hastasıyım Aralık 2019teshis konuldu oynak şeker var denildi ve denge sağlanmadığı için 25gun komalık hastanede yattım insülin pompasi takıldı 1 sene oldu ama hala kontrole alınmadı pompanın ise yaramadığı söylediler Ankara Hacettepede tedavi görüyorum rapor almak istediğimi doktora söyledim pek bişey alamicami söyledi en yüksek şekerim 380 en düşük 30oluyor hbac1 8.9cikti hastaneye yattığımda 12di acaba ne kadar bi rapor alabilirim

Mhb arkadaşlar sormak istediğim bende tip 1 diyabet hastasiyim 10 yili gecti gunde 4kez insulin vuruluyorum son tahlilerim ucuki ne ucuk 3 aylik kan kontrolu 13 kusur cikti sekerde ucuk tabi sormak istediğim seker yetmiyor birde vereme yakalandim simdi rapor icin gitsem yuzde 40 alma şansim varmidir yardimci olucak arkadaşlara simdidwn tsk ederim

Tıp1 diyabet var 14 yıldır raporluyum ve bel fıtıgım var oda 1 ay önce çıktı %40 ı gecermi ?

Tip 1 diyabet komplikasyon lara göre değerlendiriliyor , artı fıtık ,kmlk yapmamış tedavi ile stabil ise.
Sanmıyorum geçebileceğinizi...
Fthtrn35

Tip 1 diyabet Engelli raporu

1 ay önce tip 1 diyabet tanısı koyuldu hma1c 10.3cikti günde 3 kere insülin kullaniyorum.Ayritten -3.5 miyopum - 2.25 astigmatım haftaya engelli raporu almak için sağlık kuruluna gidicem sizce gözlükden ve tip1 diyabetten kac oran alırım %40lazim bana

Üst Alt