Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 Diabet ve diğer rahatsızlıklarımdan hangi oranda rapor alabilirim?

kamilesayın

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba.bende 13 yıldır tip 1 diabet hastasıyım.artık ırreguler tip 1 diabet diyorlar.hba1c 11 in altına hiç inmiyor.midemin yarısı felç.reflü gastirit var.kortizol eksikliğim var.siteroit kullanıyorum.gözlerim 2 şer buçuk derece miyop astigmat.hipertansiyon var.çok hafif his kayıpları başladı bacaklarda huzursuzluk ve uyku problemlerim ( ilaç kullanıyorum ) var.özürlü raporu almak istiyorum derecem kaç olur acaba.teşekkürler şimdiden.

1- Diabetes mellitus
a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus: % 20
b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus: % 30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus: % 40

NOT: Komplikasyonlar Balthazard Formülü ile eklenir.
%40 direk tip 1 diyabetten alırsın
%10 hipertansiyondan alırsın

çok teşekkür ederim gerçekten cevapladığınız için.hipoglisemi ye de sürekli giriyorum.40 ın altında nöbet geçiriyorum.çalışamıyorum.çok kötü durumdayım gerçekten.özürlülük raporu bu derecede bana ne gibi fayda sağlar bilemiyorum.

Üst Alt