Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet hastasıyım. 2022 engelli maaşı alabilir miyim?

BELGİNBUCA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
12 yaşından beri tip 1 diyabet hastasıyım yani 24 yıldır. Ssk primim 200-250 gün ssk primim var yok denecek kadar az acaba maaş için başvurabilirmiyim engelli yada özürlü raporu alabilirmiyim nasıl bir işlem yapmalıyım.günde 4 kere insülin kullanıyorum.şekerim düşüp çıkıyor çalışamıyorum herhangi bir gelirim yok sadece eşimin 1000 tl lik maaşı var.36 yaşındayım 1 çocuk annesi ev hanımıyım yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Merhabalar geçmiş olsun,
Tip 1 diabet hastaları %40 rapor alabilirler,

bu işi de en iyi izmir atatürk eğitim ve araştrıma hastahanesi yapıyor, sabah erken saatlerde sağlık kurulu bölümüne gidip işlemlerinizi başlatabilir ve yönlendirmeler sonucu heyetten %40 rapor alabilirsiniz 2022 engelli maaşı konusunu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz

http://www.engelliler.biz/forum/202...su-icin-gerekli-belgeler-ve-surec-guncel.html

Üst Alt